Thesshand 2018 "Πάρε μέρος στο παιχνίδι" (video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Thesshand 2018 "Πάρε μέρος στο παιχνίδι" (video)

 

Δύο διεθνείς αθλητές του χάντμπολ, οι Πέτρος Μπουκοβίνας και Λευτέρης Σεϊρεκίδης πρωταγωνιστούν στο διαφημιστικό σποτ για τη μεγάλη γιορτή του street handball, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας, που ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις του με την Ες του Λουξεμβούργου και ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης που φέτος αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας, δέχθηκαν με χαρά να διαφημίσουν το «Thesshand 2018» και έβαλαν τη δική τους πινελιά.

Tο «Thesshand 2018» είναι το μεγαλύτερο τουρνουά χάντμπολ που διεξάγεται σε υπαίθρια γήπεδα στη χώρα και διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά. Στο «Thesshand 2018» μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9-12 ετών, που συγκροτούν με τους φίλους τους ομάδες 4-6 ατόμων ή έρχονται μεμονωμένα και εντάσσονται σε ομάδες με τη βοήθεια των διοργανωτών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ η ώρα προσέλευσης ορίστηκε στις 10:30. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00.

Οι αγώνες διεξάγονται με συνεργασία της ΟΧΕ, της ΕΣΧΘ, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των σωματείων της πόλης. Και φέτος η εκδήλωση έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντωπολείο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί σε όλα τα παιδιά το έντυπο που δημιούργησε φέτος η ΕΣΧΘ με τίτλο «Παίζω χάντμπολ στη γειτονιά μου» και στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες για όλους τους συλλόγους της πόλης ανά γεωγραφική περιοχή.

Το παρών στους αγώνες αναμένεται να δώσουν αθλητές και αθλήτριες από τις κορυφαίες ομάδες της πόλης για να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να τους μιλήσουν για το άθλημα.

No comments