Άνοδος στη Handball Premier ή παράταση στην αγωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άνοδος στη Handball Premier ή παράταση στην αγωνία



Στο Λουτράκι μεταφέρεται το ενδιαφέρον των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Handball Premier, όπου απόψε στις 20:00, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου και  Άρης Νίκαιας θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα της σειράς των πλέι οφ. Η ομάδας της Νικαίας προηγείται ήδη 1-0 στις νίκες και θέλει άλλη μια για να αναδειχτεί πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών και αυτόματα να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που χρειάζεται μόνο την νίκη ώστε να η σειρά να πάει σε τρίτο παιχνίδι. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Τσάκωνας- Κουτσός, με παρατηρητή τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρη Μίγκα

Σε δηλώσεις του ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ποσειδώνα Λουτρακίου Κώστας Βλαχογεώργος, δήλωσε: "Δυστυχώς είμαστε με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα μας στο 1ο ματς με τον Άρη. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζω στην έδρα μας,  να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Λουτρακίου, να πάρουμε την νίκη.

Για την ομάδα του Άρη Νίκαιας, ο πίβοτ Γιάννης Γρηγοράκης ανέφερε: "Ο Ποσειδώνας είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς αθλητές. Η νίκη μας στον πρώτο αγώνα μας δίνει ενα πλεονέκτημα και καλή ψυχολογία, όμως όλα αυτά θα πρέπει να φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις και ευελπιστώ να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην Handball Premier"

No comments