Προσοτσάνη και Καματερό νικητές του «Prosotsani Trophy 2018» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προσοτσάνη και Καματερό νικητές του «Prosotsani Trophy 2018»

Από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε, στην Προσοτσάνη, το διεθνές τουρνουά χειροσφαίρισης παγκορασίδων Α΄ και παμπαίδων Α΄«Prosotsani Trophy 2018» που διοργάνωσαν ο Δήμος Προσοτσάνης και ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης.

Συμμετείχαν στην κατηγορία των παγκορασίδων Α΄ οι πρωταθλήτριες ομάδες της Σερβίας RK Taurunum, της Βουλγαρίας Cabrovo (με δύο ομάδες) και από την Ελλάδα ΕΣΝ Βριλήσσια, ΓΑΣ Καματερού, ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ΓΣ Δράμα ΄86, Ζαφειράκης Νάουσας/Αερωπός Έδεσσας και ο ΑΟ Προσοτσάνης. Στους παμπαίδες ΓΑΣ Καματερού, ΠΑΟΚ,
ΑΕΠ Πανόραμα, ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ΓΣ Δράμα ΄86, Αερωπός Έδεσσας και ο ΑΟ Προσοτσάνης.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, πραγματοποιήθηκαν πολύ δυνατοί αγώνες που άφησαν ικανοποιημένους όλους τους προπονητές των ομάδων, αλλά και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία των παμπαίδων Α΄ μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ του ΑΟ Προσοτσάνης και του Αερωπού Έδεσσας, που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι (23-23 ο κανονικός αγώνας), αναδείχθηκε ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης. Στις παγκορασίδες Α΄ στον τελικό τα κορίτσια του ΓΑΣ Καματερού επικράτησαν 24-15 των αντίστοιχων του ΑΟ Προσοτσάνης.
Όλοι οι αγώνες μεταδόθηκαν σε live streaming.

Για να δείτε τα αποτελέσματα, τους  αγώνες σε μαγνητοσκόπηση και πλούσιο φώτο - ρεπορτάζ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης  https://sites.google.com/view/prosotsanitrophy2018
ή  επισκεφτείτε www.handball.prosotsani.gr και επιλέξτε τη διοργάνωση που σας ενδιαφέρει.

No comments