Όλα για όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλα για όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά ο Δούκας




“Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε”, με αυτά τα λόγια ο τερματοφύλακας του ΑΣΕ Δούκα, Γιώργος Μπάρμπας έδωσε το σύνθημα νίκης μέσα στο Δαΐς στο αυριανό (28/04) τελικό με τον Διομήδη Άργους (15.00).

Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 και όποια επιβληθεί αύριο θα βρεθεί αυτόματα και στα ημιτελικά της Handball Premier όπου εκεί περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός. Για τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του, η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσει η ομάδα να πλασαριστεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και να κλείσει ιδανικά τους ανοικτούς λογαριασμούς που έχει τη φετινή σεζόν με τον Διομήδη Άργους.

ΜΠΑΡΜΠΑΣ: “ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ”
“Το Σάββατο παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και θελουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη πήραμε ένα σκληρό μάθημα μέσα στο Άργος όμως ελπίζω το Σάββατο να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Για τους εαυτούς μας, τον κόσμο μας, τη διοίκηση μας, το προπονητικό τιμ μας και το staff μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγάλη μάχη και είμαι σίγουρος ότι στο φινάλε θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε”, τονίζει ο έμπειρος πορτιέρο του ΑΣΕΔ, Γιώργος Μπάρμπας που μαζί με τους συμπαίκτες του θέλουν να δουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να ανταμείβονται.

ΑΛΕΞΙΟΥ: “ΣΕ ΓΕΜΑΤΟ ΔΑΪΣ”
Από την πλευρά του ο διοικητικός παράγοντας του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕΔ, Κωνσταντίνος Αλεξίου κάλεσε τους φιλάθλους του Δούκα να γεμίσουν τις κερκίδες του Δαΐς και να δώσουν ώθηση στην ομάδα για να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης: “Το Σάββατο, η ομάδα μας δίνει το τρίτο παιχνίδι της σειρας των αναμετρήσεων με τον Διομήδη Άργους στον οποίο θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς που θέλουμε να διεξαχθεί σε γεμάτο Δαΐς. Είμαι βέβαιος ότι η προσπάθεια μας θα βρει τη στήριξη των φιλάθλων μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κόσμος αποτελεί το μεγάλο όπλο του Συλλόγου μας. Με τον Διομήδη Άργους γνωριζόμαστε πλεον πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που παίζουμε μέσα στην έδρα μας θεωρώ ότι έχουμε και τον πρώτο λόγο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά δεν τον φοβόμαστε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και το προπονητικό τιμ και είμαι σίγουρος ότι με κατάθεση ψυχής η ομάδα μας θα βρεθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος”.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ
Όπως και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Διομήδη Άργους έτσι και αυτό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί στις 3 το μεσημέρι. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ. Τζαφερόπουλος και Συρεπίσιος ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Μεϊμαρίδης.

No comments