Το πρόγραμμα και οι αθλητές της ημερίδας ανάπτυξης με τον Ντράγκαν Τζούκιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πρόγραμμα και οι αθλητές της ημερίδας ανάπτυξης με τον Ντράγκαν Τζούκιτς



Αύριο Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στο κλειστό του Πανελληνίου ΓΣ θα διεξαχθεί προπονητική ημερίδα, στην οποία θα διδάξει ο Σέρβος καταξιωμένος προπονητής Ντράγκαν Τζούκιτς.

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Την ομάδα επίδειξης θα αποτελούν επίλεκτοι αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας των Παίδων

Πρόγραμμα
10:30-11:00: Εισαγωγή - Η επιλογή στο σύγχρονο χάντμπολ (Θεωρητικό σκέλος)
11:15-12:15: Καλύτερη ατομική τεχνική, περισσότερες επιτυχίες (πρακτικό σκέλος)
12:15-13:30: Προωθημένη άμυνα 3:2:1 (πρακτικό σκέλος)

Ο Σ.Υ.Π.Χ.Ε. καλεί όλα τα μέλη του, καθώς και αθλητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με την προπονητική, να παρακολουθήσουν την ημερίδα, η οποία είναι δωρεάν για όλους.

Οι επίλεκτοι αθλητές που θα πάρουν μέρος ως ομάδα επίδειξης στο σεμινάριο προπονητών είναι οι: Βασιλόπουλος, Κασιώνης, Σοφιανός, Δικαιούλιας, Παγιάτης, Γερουλάνος, Στεφανίτσης (ΑΣΕ Δούκα), Κοβάνης, Αθανασάκος, Βασιλείου, Κοτσιώνης, Πρωτέδικος, Στάθης (ΑΕΚ), Βυθούλκας, Δελικούρας, Γιάντσα, Μπότσαρης (ΓΣ Παπασιδέρης), Νάκος, Ανριόν, Οικονόμου, Βαζαίος, Κουκουλάς (Ολυμπιακός Κερατσινίου), Παπαδάκης (Ιωνικός ΝΦ), Νικολίνταης (ΕΣΝ Βριλησσίων), Θεοδώρου, Καραμπέκιος (Άρης Νίκαιας).

Λίγα λόγια για τον Ντράγκαν Τζούκιτς

Γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1962 στην πόλη Αραντζέλοβατς της Σερβίας.

Σε Εθνικό επίπεδο διατέλεσε Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, του Ισραήλ, της Ελβετίας, της ΠΓΔΜ και της Ιορδανίας.

Σε συλλογικό επίπεδο είχε την καθοδήγηση της Οντορχέι (Ρουμανία), Μακάμπι (Ισραήλ) -όπου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του EHF Cup- της Πικ Ζέγκεν (Ουγγαρία), της Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), της Μαδέιρα (Πορτογαλία), καθώς και των Ζούπα, Μεταλοπλάστικα, Σέβερ, Νάπρεντακ και Ερυθρού Αστέρα (Σερβία).

Έχει τον τίτλο Master Coach της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, ενώ έχει διδάξει σε περισσότερες από 10 διαφορετικές χώρες.

Αυτή την περίοδο είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών του Μαυροβουνίου, την οποία οδήγησε στο EURO 2018 που διεξήχθη στα γήπεδα της Κροατίας.

No comments