Ο ορισμός του παραλόγου. Όλοι ζημιωμένοι.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ορισμός του παραλόγου. Όλοι ζημιωμένοι....



Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΧΕ, στην οποία αναφέρεται ότι μετά από ενέργειες της Ομοσπονδίας, η διοίκηση της ΕΡΤ συμφώνησε και θα μεταδώσει από το webtv της δημόσιας τηλεόρασης, τον ημιτελικό του Τζάλεντζ Καπ μεταξύ ΑΕΚ και Μαδέιρα το Σάββατο στις 15:00.

Αν και η ΟΧΕ είχε όλη την καλή διάθεση να κάνει κάτι, καλόπιστα θα πούμε, ότι αυτή η εξέλιξη με ευθύνη της ΕΡΤ, όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω στην προβολή του αθλήματος, αφού το σημαντικό αυτό παιχνίδι ούτως ή άλλως θα μεταδιδόταν σε live streaming από το websportstv, αλλά το ζημιώνει αφάνταστα.

Η εξέλιξη αυτή, είναι ο ορισμός του παραλόγου. Εκτός του ότι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η πολύ πιθανή πρόκριση μιας ελληνικής ομάδας σε εναν Ευρωπαϊκό τελικό, ο τηλεοπτικός συνεργάτης της ΟΧΕ, την ίδια ώρα (15:00), θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα μεταξύ Δούκα και Διομήδη για την προημιτελική φάση της Handball Premier.

Ανεξάρτητα από το αν χρειαζόταν ή όχι πληρωμή τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην EHF Marketing για την μετάδοση του ευρωπαϊκού ημιτελικού, με το ποσό να είναι ευξευτελιστικό, από αυτή την εξέλιξη, εκτός των τριών συλλόγων, ο μόνος χαμένος είναι το ελληνικό χάντμπολ.

Σε μια lose-lose κατάσταση, από την οποία αποδεικνύεται ότι η ΕΡΤ δεν ενδιαφέρεται να χτίσει ενα τηλεοπτικό προϊόν, από τη μια πλευρά, μια μοναδική ευκαιρία προβολής μιας επιτυχίας του αθλήματος σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση πάει χαμένη και την ίδια στιγμή ενας εξαιρετικός αγώνας της Handball Premier, αυτός του Δούκα με τον Διομήδη, θα πληγεί και σε τηλεθέαση και στην προσέλευση στο γήπεδο.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος, πάντως ακόμα υπάρχει χρόνος να γυρίσει η κατάσταση υπέρ του αθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ

"Μετά από ενέργειες της ΟΧΕ, της ΑΕΚ και την σύμφωνη γνώμη της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής σειράς του Τσάλεντζ Καπ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μαδέιρα, θα μεταδοθεί από το WebTV της ΕΡΤ το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 15:00 από το γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.
Παράλληλα έγινε και μία πρώτη συζήτηση για την ζωντανή κάλυψη του τελικού από την ΕΡΤ, εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να προκριθεί (νίκησε 29-21 στον πρώτο αγώνα επί Πορτογαλικού εδάφους)."

No comments