Πρωταγωνιστής το χάντμπολ στο 2ο «Αθλητικό Πανόραμα» στις Σέρρες (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωταγωνιστής το χάντμπολ στο 2ο «Αθλητικό Πανόραμα» στις Σέρρες (φωτό)



Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ολυμπιακά αθλήματα είχαν μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Σερρών, που πήραν μέρος στο 2ο «Αθλητικό Πανόραμα» που πραγματοποιήθηκε χθες από τις 9:00 το πρωί έως το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στην πλατεία Ελευθερίας και στην οδό Κων/νου Καραμανλή. 



Το «Αθλητικό Πανόραμα» διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και αναμένεται και φέτος να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στο κέντρο της πόλης των Σερρών. 



Εκατοντάδες μαθητές συμμετείχαν στις ομάδες των ολυμπιακών αγωνισμάτων που οργανώθηκαν από τους γυμναστές του Τ.Ε.Φ.Α.Α. μεταξύ άλλων και του χάντμπολ. Η Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου ΕΕΠ χειροσφαίρισης του ΑΠΘ με την πολύτιμη βοήθεια της φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Σερρών και αθλήτριας της Εθνικής ομάδας γυναικών Πένυς Αργυροπούλου, είχαν την ευθύνη για το άθλημα μας, οργανωνοντας την διεξαγωγή 25 αγώνων για περίπου 400 παιδιά 18 δημοτικών σχολείων της πόλης των Σερρών.















No comments