Έτοιμος ο Δούκας για τη γιορτή του κυπέλλου. Δηλώσεις Μπούνα, Τόμπρου, Μπάρμπα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμος ο Δούκας για τη γιορτή του κυπέλλου. Δηλώσεις Μπούνα, Τόμπρου, Μπάρμπα

Ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία του έχει δώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-11/03) ο ΑΣΕΔ, που μετά από έναν χρόνο απουσίας, επιστρέφει στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος. Δούκας, Αερωπός Έδεσσας, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στο κλειστό της Γλυφάδας, με φόντο την πρώτη κούπα της χρονιάς και ο Κωστής Μπούνας μαζί με τους παίκτες του βρίσκονται αντιμετωποι με μια ακόμα μεγάλη πρόκληση. Η πρώτη “μονομαχία” των “μπλε” έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο(10/03) στις 19.30 όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αερωπό Έδεσσας με στόχο φυσικά τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

ΜΠΟΥΝΑΣ: “ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ”


Ο ΑΣΕΔ τις τελευταίες εβδομάδες κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος με τον τεχνικό τον μπλέ να δουλεύει με τους αθλητές του προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι και να «ανοίξουν διάπλατα» τη μεγάλη πόρτα του τελικού.

“To f4 είναι μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Το παιχνίδι με τον Αερωπό θα είναι ντέρμπι και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και να φτάσουμε στον τελικό. Εύχομαι σε ολες τις ομάδες καλή επιτυχία και ελπίζω όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης να συμβάλουν σε μια καλή διαφήμιση για το άθλημα μας”, τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα Κωστής Μπούνας.

ΤΟΜΠΡΟΣ: “ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ”

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Γιώργος Τόμπρος στάθηκε στον ημιτελικό με τον Αερωπό και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια όλων για να μπορέσει ο Δούκας να βρεθεί την Κυριακή στον τελικό της διοργάνωσης: “Για δεύτερη φορά σε τρια χρόνια έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδος. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική στιγμή για τον σύλλογο μας, που διαρκώς προσπαθεί να πρωταγωνιστεί. Στον ημιτελικό, καλουμαστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Αερωπου Έδεσσας. Μιας ομάδας αρκετά αξιόμαχης που θα διεκδικήσει ο,τι της αναλογεί. Εμείς από την μεριά μας, εδώ και έναν μήνα προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό το παιχνίδι, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Στην προσπάθεια μας αυτή, χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φιλάθλων του ΑΣΕΔ και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την νίκη. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ να γίνει μια καλή διοργανωση,με δυνατά παιχνίδια,που θα βοηθήσουν το άθλημα μας να πάει μπροστά”.

ΜΠΑΡΜΠΑΣ: “ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ”

Τέλος ο έμπειρος πορτιέρο του ΑΣΕΔ, Γιώργος Μπάρμπας, τόνισε ότι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ για τον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Αερωπό και ο στόχος της ειναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης. “Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς είναι μια μεγάλη γιορτή για το άθλημα μας και είναι πολύ όμορφο που αποτελούμε… κομμάτι αυτής της διοργάνωσης. Μπροστά μας έχουμε εναν πολύ δύσκολο ημιτελικό με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας που φέτος έχει δείξει ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά για το παιχνίδι του ημιτελικού, έχουμε προσηλωθεί στον στόχο μας που είναι ένας και μοναδικός να βρεθούμε στον τελικό της Κυριακής”.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η “ΜΠΛΕ” ΚΕΡΚΙΔΑ

Την ώρα που η προετοιμασια του Δούκα έχει περάσει στην τελική της ευθεία, οι φίλοι της ομάδας κάνουν ήδη το δικό τους… ζέσταμα και είναι έτοιμοι να βρεθούν το Σάββατο στο κλειστό της Γλυφάδας προκειμένου να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει στον πρώτο στόχο που είναι η πρόκριση στον τελικό. Τύμπανα, σημαίες και το λάβαρο της ομάδας αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους με τους φιλάθλους του Δούκα να δίνουν, όπως πάντα, τον δικό τους ξεχωριστό παλμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η προετοιμασία των “μπλε” για τον ημιτελικό του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας που θα φιλοξενήσει φέτος το Φάιναλ Φορ.

No comments