Καυστικές εκατέρωθεν ανακοινώσεις Καματερού και Νεας Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καυστικές εκατέρωθεν ανακοινώσεις Καματερού και Νεας Ιωνίας

Aνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΓΑΣ Καματερού καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά ανθρώπων της Νέας Ιωνίας στον αγώνα νεανίδων της ΕΣΧΑ που έληξε με 21-20 υπέρ του Καματερού που αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΧΑ, παίρνοντας το εισιτήριο για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τη Νεα Ιωνία που θα δώσει αγώνα μπαράζ. Της ανακοίνωσης ακολούθησε γραπτή ανακοίνωση του Παντελή Χατζηιωάννου για τη Νεα Ιωνία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Καματερού και ακολουθεί η απάντηση του Παντελή Χατζηιωάννου:


«Ο ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟ “ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ”

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, μετά το τέλος του αγώνα Νεανίδων μεταξύ ΓΑΣ Καματερού- ΟΦΝ Ιωνίας επιχειρήθηκε ποικιλοτρόπως και προκλητικά να καταστεί σαφές τοις πάσι ότι το να κερδίζει κανείς ομάδα του ΟΦΝΙ πλησιάζει τα όρια… του ποινικού αδικήματος!

Γνωστά πρόσωπα της Διοίκησης του ΟΦΝΙ φρόντισαν, ώστε όλοι οι παριστάμενοι στο γήπεδο να ζήσουν σκηνές… απείρου κάλους, μεστών… του αθλητικού ήθους τους ως εξής:

Προσβλητική συμπεριφορά με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του προπονητή της ομάδας ΓΑΣΚ και ομοσπονδιακού προπονητή, κ. Μ. Δανήλου, που ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει… το θράσος να προπονεί ομάδα που κερδίζει τον ΟΦΝΙ.
Ύβρεις και απειλές κατά των διαιτητών του αγώνα. (Επισυνάπτεται για του λόγου το αληθές, το Φύλλο Αγώνα με τις λεπτομέρειες των αχαρακτήριστων λόγων και έργων, που – επιτέλους! – καταγράφηκαν).
Είσοδος -ακριβέστερα: εισβολή- χωρίς την άδεια των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αγώνα, διανθισμένη με ειρωνικούς υπαινιγμούς κι επιθετική φρασεολογία κατά του προπονητή του ΓΑΣΚ και των διαιτητών.
Ως επιστέγασμα αυτής της αψυχολόγητης διαχείρισης της ήττας του ΟΦΝΙ, ήρθε η δήλωση-«απειλή» του τέως προέδρου της ΟΧΕ και νυν αντιπροέδρου του ΟΦΝΙ, κ. Χατζηιωάννου, ότι δεν θα επιτρέψει στις αθλήτριες του συλλόγου του να συμμετάσχουν στις εθνικές ομάδες Handball.

Δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς πως η παραπάνω δήλωση-«απειλή» εκφράζει μάλλον την –για προσωπικούς λόγους- επιθυμία του κ Χατζηιωάννου να απομακρυνθεί από την Εθνική ομάδα ο κ. Μ. Δανήλος.

Αλήθεια, η ΟΧΕ τι έχει να σχολιάσει επ’ αυτών; Δύναται ο προαναφερόμενος κύριος να ελέγχει τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας; Για πόσο ακόμη θα του επιτρέπεται η κατά βούλησή του είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και οι λεκτικές επιθέσεις εναντίον προπονητών, διαιτητών, παραγόντων ομάδων;

Επειδή, παρόμοιες απαράδεκτες συμπεριφορές έχουν επαναληφθεί από τα συγκεκριμένα πρόσωπα του ΟΦΝΙ και στο παρελθόν, χωρίς αντίδραση από μέρους μας κι επειδή η στάση μας αυτή μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε ότι η προσπάθεια δημιουργίας από τον ΓΑΣ Καματερού μιας ανταγωνιστικής γυναικείας ομάδας Handball θα συνεχιστεί με πρωταγωνιστή σ’ αυτήν την προσπάθεια τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μ. Δανήλο, χωρίς οι τραμπουκισμοί και οι απειλές γνωστών στο χώρο προσώπων να σταθούν εμπόδιο. Επίσης, κάνουμε γνωστό ότι στο εξής καμία πρόκληση σε βάρος των μελών της οικογένειας του ΓΑΣ Καματερού θα μένει αναπάντητη.

Το Δ.Σ του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ»

Της ανακοίνωσης ακολούθησε γραπτή ανακοίνωση του Παντελή Χατζηιωάννου για τη Νεα Ιωνία. Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Παντελή Χατζηιωάννου:

«Η παρουσία μου τόσα χρόνια στο άθλημα είναι γνωστή, όπως το ήθος, η συνέπεια και η συνέχεια που έχω επιδείξει. Οι επιτυχίες της ομάδος μου, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που επιδεικνύει απέναντι στις αθλήτριες  και στο χάντμπολ, δεν επιτρέπουν σε μένα και στον σύλλογο μου, να ανοίξουμε δημόσιο διάλογο με ανθρώπους νεόκοπους στο άθλημα, οι οποίοι δεν σέβονται τους αθλητές τους, την ομάδα τους και το άθλημα».

No comments