Διαμαρτύρεται ο Αθηναϊκός και ζητάει αξιολογημένους διαιτητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαμαρτύρεται ο Αθηναϊκός και ζητάει αξιολογημένους διαιτητές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθηναϊκός, με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΑΣ Παπασιδέρη Κορωπίου και ταυτόχρονα ζητά τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών στους αγώνες με Πανιώνιο και ΑΣ Παπασιδέρη Κορωπίου που θα ακολουθήσουν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Αθηναϊκού Α.Σ.Βύρωνα, συνεκλήθη εκτάκτως την 12/2/2018 με θέμα τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣΒ-ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ την 10/2/2018 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα.
Ειδικά δε, σχετικά με την κάκιστη (επιεικώς) διαιτησία των κκ. Κινατζίδη και Καρυδάκη , η οποία μετέτρεψε τον αγώνα σε μία διόλου κολακευτική για το άθλημα εικόνα και ουσιαστικά αποσυντόνισε την ομάδα μας καταλήγοντας σε ισόπαλο αποτέλεσμα.

Συγχρόνως, τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα δεν ανταποκρίνονται ούτε στο επίπεδο ούτε στο ήθος Του Σωματείου μας και η επανάληψή τους σε sites πλήττει βάναυσα τη φήμη του ιστορικού μας Συλλόγου και αποκρύπτει την ακαταλληλότητα των διαιτητικών αποφάσεων, οι οποίες, ευτυχώς, έχουν καταγραφεί από κάμερα λήψης βίντεο. Δεδομένου ότι, παρά τα ανωτέρω, η ομάδα μας εξακολουθεί να μην είναι η ηττημένη ή η χαμένη από την αναμέτρηση αυτή, και άρα δεν ομιλεί από θέση αδυναμίας ή για να δικαιολογηθεί, αποφασίστηκαν:

1. Η σύνταξη Δελτίου Τύπου που θα αποσταλεί στην Ο.Χ.Ε., στην ΚΕΔ ΟΧΕ και στην επιτροπή διαιτησίας.

2. Η αποστολή των επίμαχων φάσεων αλλά και του συνόλου του βιντεοσκοπημένου αγώνα στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να ενημερωθούν και να αξιολογήσουν την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα.

3. Να ζητηθεί από τους οικείους φορείς να οριστούν αξιολογημένοι διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια με Πανιώνιο και Γ.Σ. Παπασιδέρη Κορωπίου που ακολουθούν στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας τα οποία θα προκρίνουν και την ομάδα που θα ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

4. Κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο, δια αιτήσεων, αναφορών και υπομνημάτων προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη και το κύρος του Σωματείου μας.

Η παραπάνω απόφαση θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΣΒ την Πέμπτη 15/2/2018 όπου ενδεχόμενα να αποφασιστούν και άλλες ενέργειες συμπληρωματικά. Ο Αθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος από την κατηγορία στην οποία σήμερα αγωνίζεται και η Ιστορία του επιβάλλει και απαιτεί τέτοια φαινόμενα, όχι μόνο να μην επαναληφθούν στο μέλλον, αλλά να αντιμετωπιστούν ακαριαία με κάθε νόμιμο τρόπο, διότι δεν προσβάλλουν μόνο την ταυτότητά του, αλλά κυρίως προσβάλλουν το άθλημα της Χειροσφαίρισης, που ο Αθηναϊκός έχει υπηρετήσει και σήμερα προάγει με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική του δράση."

No comments