Οικογενειακή υπόθεση αύριο στο Δαΐς. Δηλώσεις για την ξεχωριστή αναμέτρηση (vds) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οικογενειακή υπόθεση αύριο στο Δαΐς. Δηλώσεις για την ξεχωριστή αναμέτρηση (vds)

Όταν το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν οι αναμνήσεις αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Ένας αγώνας αλλιώτικος από όλους τους άλλους θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη (31/01) στις 6.30 το απόγευμα, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ. Νηρέας Vs ΑΣΕΔ ή εάν το προτιμάτε διαφορετικά, Δούκας Vs Δούκας.

Αγώνας – γιορτή για το άθλημα και για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα μιας και παλιοί και νέοι αθλητές που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τη φανέλα του ΑΣΕΔ θα βρεθούν αντίπαλοι για 60 αγωνιστικά λεπτά. Τα συναισθήματα πολλά τόσο για αυτούς που θα αγωνιστούν όσο και για όσους βρεθούν στις κερκίδες του Δαΐς για να χειροκροτήσουν τους αθλητές των δύο ομάδων. Άλλωστε ο
αθλητισμός έχει συνηθίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις και μια από αυτές θα είναι και ο αγώνας των τελειόφοιτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική του Χάντμπολ, εναντίον της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕΔ, που πρωταγωνιστεί στην Handball Premier.

Με φόντο λοιπόν το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Από τη μία ο ΑΣΕ Δούκα έχει θέσει σαν στόχο τη συμμετοχή του στο Φάιναλ Φορ για τη φετινή σεζον και από την άλλη ο Νηρέας είναι η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού και ποντάρει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Κύπελλο Ελλάδος.

ΤΟΜΠΡΟΣ: “ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ”

Ο αρχηγός του ΑΣΕΔ, Γιώργος Τόμπρος μίλησε για τον συγκεκριμένο αγώνα και τις ιδιαιτερότητες του τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Το αυριανό παιχνιδι θα το χαρακτήριζα ως γιορτή για τον Σύλλογο μας και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από αποφοίτους των Εκπαιδευτηρίων και στοχεύουμε στην πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος! Το γεγονός αυτό αποτελει μια μεγάλη επιβράβευση για τον Σύλλογο και το διαχρονικό έργο που επιτελεί. Θα είναι ενας ιδιόμορφος αγώνας καθώς με πολλά από τα παιδιά έχουμε συνυπάρξει συμπαίκτες και έχουμε ζησει πολλες καλές στιγμές. Στο αγωνιστικο κομματι, σίγουρα η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Εμείς είμαστε το φαβορί,αλλά ο Νηρέας δεν έχει τίποτα να χασει, θα ευχαριστηθεί τον αγώνα και θα παλέψει για το καλύτερο όπως έκανε και απέναντι στο Καματερό”.

ΖΑΛΩΝΗΣ: “ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ”

Από την πλευρά του, ο Φραγκίσκος Ζαλώνης που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Δούκα και φέτος “πήρε μεταγραφή” για τον Νηρέα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλούς πρώην συμπαίκτες του. “Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το να αντιμετωπίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι τόσο οξύμωρο που όλοι εμεις θα αντιμετωπίσουμε έστω και για 60 λεπτά το σχολείο που μεγαλωσαμε και την ομάδα που ζήσαμε τόσες ομορφες στιγμές. Που αποκτήσαμε φίλους και …κουμπάρους. Το κύτταρο που λέγεται Εκπαιδευτήρια Δούκα και μας έδωσε αξίες που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή. Για όλους εμάς στον ΣΑΕΔ θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ειδικότερα για μένα που θα βρω αντιπάλους ανθρώπους που είναι πολλά παραπάνω από φίλοι μου. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Δούκας θα μας βλέπει από εκεί ψηλά και θα χαμογελά και μαζί με αυτόν θα χαμογελάμε και εμείς».

Κώστας Βαλαβάνης: Παλαίμαχοι... με οικογένειες & υποχρεώσεις απέναντι στους νέους και... fit; Το σίγουρο είναι ένα: Κανείς δεν θα νικήσει τον αγώνα, χωρίς... αγώνα!




Ούρος Ζιβούλοβιτς: Δεν υπάρχει δίλλημα και οι δύο ομάδες είναι Δούκας.


Μανώλης Γκούφας: «Ένα παιχνίδι της τύχης»


No comments