Ζαραβίνας: «Είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά» - Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζαραβίνας: «Είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά» - Η αποστολή των «ερυθρολεύκων»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/1) στις 19:00 (ΕΡΤ 2) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα «στρέφουν» την προσοχή τους στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης, με στόχο τη νίκη πρόκριση στο Final 4 που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων». Αναλυτικά την
αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελούν οι: Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Σανίκης, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Αλβανός, Τζηράς, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι από τα πια σημαντικά ματς της χρονιάς γιατί έχει το χαρακτήρα του νοκ άουτ. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά. Πρώτα θα πρέπει να χαρούμε το παιχνίδι γιατί πάνω απ' όλα παραμένει ένα παιχνίδι και μέσα από αυτή την προσέγγιση να δείξουμε τη δυναμική της ομάδας. Θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου που θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε με την εμφάνισή μας»

No comments