Συνάντηση για την ανάπτυξη του αθλήματος στη Ραφήνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση για την ανάπτυξη του αθλήματος στη Ραφήνα


Με τον Δήμαρχο Ραφήνας- Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Πιστικίδη, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο και τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο, είχαν σήμερα συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής Δημήτρης Σταυρακάκης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής εντεταλμένο για θέμα αθλητισμού Σπύρο Πάντζα και του πρώην διεθνούς αθλητή Γιώργου Καρανικολόπουλου, ο οποίος είναι προπονητής στο τμήμα χάντμπολ του ΔΑΣ Αραφήν.

Ως γνωστόν η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΠ έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο μεγάλες εκδηλώσεις street handball το 2016 και το 2017 στη Ραφήνα, ενώ επισήμως από τον Ιανουάριο του 2017 έχει δημιουργηθεί μία νέα ομάδα στην περιοχή, το τμήμα χάντμπολ του ΔΑΣ Αραφήν, το οποίο συμμετέχει στα Πρωταθλήματα Ε.Σ.Χ.Α. Παμπαίδων Β' και Μίνι.

Σκοπός της επίσκεψης της Ομοσπονδίας ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στον Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου και ο προγραμματισμός νέων δράσεων- εκδηλώσεων ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα από τα τρία Κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου (αυτό που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ραφήνας) πληροί τις προδιαγραφές για το άθλημα του χάντμπολ.

No comments