Τσάκωνας-Χασκής στη Δανία - Στό Βέζπρεμ ο Μίγκας - Όλοι οι ορισμοί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάκωνας-Χασκής στη Δανία - Στό Βέζπρεμ ο Μίγκας - Όλοι οι ορισμοί

Νέοι ορισμοί για τους έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF. Συγκεκριμένα:

- Οι Τσάκωνας-Χασκής στις 18 Νοέμβρη, θα βρεθούν στο Esbjerg της Δανίας, όπου θα διευθύνουν τον αγώνα της Ribe Esbjerg με την RK Nexe από την Κροατία, στο πρώτο ματς του 3ου γύρου του EHF Cup ανδρών

- Μερτινιάν-Συρεπίσιος  θα μεταβούν στο Λουξεμβούργο, όπου το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοέμβρη, για τους δυο
αγώνες της HC Dudelange με την Azeryol από το Αζερμπαϊτζάν, για τον τρίτο γύρο του Challenge Cup γυναικών.

- Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Σωτήρης Μίγκας, θα βρεθεί στo Βέζπρεμ της Ουγγαρίας, όπου το Σάββατο 4 Νοέμβρη, θα είναι ο παρατηρητής στον αγώνα του Champions League ανδρών μεταξύ της Βέζπρεμ με την Άαλμποργκ από τη Δανία, για τον 6ο αγώνα του 2ου ομίλου της διοργάνωσης.

- Ο Στράτος Κυριακούλιας, το Σάββατο 18 Νοέμβρη, θα βρεθεί στη Ρωσία όπου θα είναι ο παρατηρητής στον αγώνα της Κράσνονταρ με την Kaerjeng των Δημητρούλια, Λοϊζου, Γιαννόπουλου, για τον τρίτο γύρο του Challenge Cup ανδρών.

- Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοέμβρη, θα βρεθεί στην Τουρκία όπου θα είναι ο παρατηρητής στους δύο αγώνες της τουρκικής Zagnos με την ελβετική SPONO Eagles, για τον τρίτο γύρο του Challenge Cup γυναικών.

- Ο Στεπάν Παρτεμιάν, την Κυριακή 26 Νοέμβρη, θα βρεθεί στη Ρουμανία όπου θα είναι ο παρατηρητής στον αγώνα της Dobrogea Sud με τo Μαγδεμβούργο, για τον 3ου γύρο του EHF Cup ανδρών. 

- Ο Αντώνης Χατζηνικολάου, το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοέμβρη, θα βρεθεί στη Βοσνία όπου θα είναι ο παρατηρητής στους δύο αγώνες της HC Vogosca Poljine Hills με την νορβηγική FyllingenBergen, για τον τρίτο γύρο του Challenge Cup ανδρών.


No comments