Μάλλιος: "Η εθνική η βιτρίνα του αθλήματος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: "Η εθνική η βιτρίνα του αθλήματος"

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου χάντμπολ στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση Ελλάδα- Τουρκία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 (19:00- ΕΡΤ3) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του 2019.  Ο διεθνής πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος ανέφερε:

«Εμείς σαν ελληνικό χάντμπολ προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη χαμένη μας αίγλη σε όλα τα επίπεδα. Κάνουμε σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Ως αθλητές της Εθνικής είμαστε η βιτρίνα του αθλήματος και η Ομοσπονδία επιβάλλεται να μας φροντίζει. Τα τελευταία
χρόνια το κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βλέπω βήματα τα οποία με ικανοποιούν πολύ. Αποκτήσαμε βασικά πράγματα, όπως ένα “σπίτι” που μπορούμε να νιώθουμε άνετα, να έχουμε λυμένο το κομμάτι της προπόνησης και του αγώνα. Τώρα με την Ευρωκλινική, νιώθουμε ασφάλεια στο θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και της αποκατάστασης. Το τρίτο βήμα είναι η πρόσληψη του Νίκου Γραμματικού, ο πρώην αρχηγός της εθνικής, ο οποίος ήταν στην ομάδα όταν ξεκίνησε από το μηδέν και μέχρι που έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει τις παραστάσεις να μας οδηγήσει και πάλι εκεί. Η ομάδα ξέρει που βρίσκεται Είμαστε ρεαλιστές. Με δουλειά και τριβή στο υψηλότερο επίπεδο θα επαναφέρουμε την αίγλη στην Εθνική και το άθλημα που έχουμε τόσο ανάγκη. Τα παιχνίδια με την Τουρκία ήταν φιλικά και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν διαφορετικές»

No comments