Στροφή στην ανάπτυξη για στέρεες βάσεις το Σεριφάτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στροφή στην ανάπτυξη για στέρεες βάσεις το Σεριφάτο



Με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Σεριφάτο, γίνεται λόγος για τη στροφή του σωματείου στην αναπτυξιακή διαδικασία, ώστε στο μέλλον να μπορεί η ομάδα μνα στέκεται στις εθνικές κατηγορίες σε στέρεες βάσεις. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

"Η εμπειρία μας από την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας το αγωνιστικό έτος 2016-2017 στην Α1 Εθνική κατηγορία (Handball Premier), που αποτέλεσε ιστορικό γεγονός καθώς για 50 ολόκληρα χρόνια δεν υπήρχε εκπροσώπηση της περιοχής μας στην Α1 σε κανένα άθλημα, έδειξε ότι πρέπει να γίνει προτεραιότητα για μας, μια άρτια και ολοκληρωμένη ακαδημία, ώστε να μπορεί να στελεχώσει με αθλητές μας τα επόμενα χρόνια την μεγάλη ομάδα. Μας έγινε απολύτως κατανοητό ότι για να μπορέσει το Σωματείο να αγωνισθεί πάλι σε τόσο υψηλό επίπεδο, πρέπει να βασισθούμε κυρίως στα δικά μας παιδιά και να μειωθεί αρκετά ο αριθμός των μεταγραφών από άλλες περιοχές, ώστε αφενός να ωφεληθούν οι ίδιοι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Αιγιάλεια και την Αχαΐα στα μεγάλα σαλόνια της χειροσφαίρισης και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και αφετέρου το ίδιο το Σωματείο.

Για το λόγο αυτό, φέτος, θα δώσουμε όλο το βάρος στις ακαδημίες μας, ώστε να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη οργάνωση και μεθοδικότητα από τις προηγούμενες χρονιές και συνεργαζόμαστε με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας, μετά την πρωτοπόρα για την περιοχή πρωτοβουλία του Προέδρου του κ. Σπηλιωτόπουλου Χρήστου, να συμμετέχει από κοινού στις ακαδημίες σωματείων χειροσφαίρισης.

Για την εκγύμναση και εκμάθηση του αθλήματος, από το προηγούμενο αγωνιστικό έτος έχουμε διαθέσει προπονητή με επιτυχή προϋπηρεσία στην (Handball Premier) αλλά και στην Εθνική ομάδα νέων της Γεωργίας και βοηθούς του που αγωνίζονταν σε μεγάλες ομάδες της Α1, ώστε να διδάξουν τη χειροσφαίριση πάνω σε σωστές βάσεις και να αναδείξουν τα νέα ταλέντα από την περιοχή, που θα ενισχύσουν στη συνέχεια την ανδρική και γυναικεία ομάδα. Επίσης σε συνεργασία με την ομοσπονδία και τους προπονητές των ηλικιακών Εθνικών ομάδων, γίνεται προσπάθεια και στέλνουμε όλο και περισσότερους αθλητές να δοκιμαστούν, στην προεπιλογή που γίνεται για την συμμετοχή σε αυτές. Τέλος, το Σωματείο για την ανάδειξη του αθλήματος σε μαθητές του Δημοτικού, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο και την ΟΠΕ-ΟΧΕ, διοργανώνει - όπως κάθε χρόνο - αγώνα street handball στην πόλη του Αιγίου, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Οι εγγραφές όπως και οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από το Σάββατο 9/9/17 και με την αμέριστη συμπαράσταση του Νομικού προσώπου του Δήμου, έγινε διαχωρισμός των τμημάτων και των ωρών προπόνησης ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, που θα συμμετέχουν σε όλες τις διοργανώσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων. Το τμήμα (Ι), στο οποίο συνεργαζόμαστε με το Ν.Π., αποτελείται από τις κατηγορίες Μίνι, Παμπαίδων Β’ και Παγκορασίδων Β’ με παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2006 και μετά, με προπονήσεις σε Αίγιο και Ακράτα. Το τμήμα (ΙΙ) αποτελείται από τις κατηγορίες Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων Α’, Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων με παιδιά που έχουν γεννηθεί από το έτος 2005 και πριν.

Οι εγγραφές γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου κάθε Σάββατο 3.30-5.00 μμ. και Κυριακή 1.00-2.00 μμ. ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είναι 6943571711 και 6976653118."

No comments