Οι επιδόσεις των Ελλήνων του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι επιδόσεις των Ελλήνων του εξωτερικού

Οι επιδόσεις των Ελλήνων του εξωτερικού που αγωνίστηκαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Γερμανία
Στην FBL1 η Μπένσχαιμ της Μάρθας Λογδανίδου έχασε 22-19 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τη διεθνή αθλήτρια να πετυχαίνει 1 τέρμα και να έχει ένα χαμένο πέναλτι. Η Μπένσχαιμ, που μετρά δυο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Για την HBL2, η Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου έχασε 21-27 εντός έδρας από
την πρωτοπόρο Μπέργκιστερ, με τον έλληνα διεθνή να πετυχαίνει 3 τέρματα (1/3 7μ) με την ομάδα του να παραμένει με 8 πόντους στην 8η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από 6 παιχνίδια.

Στην 3 Liga Sud η Ντάσενμπεργκ πέτυχε σπουδαία νίκη με 26-22 επί της Νεουχάουζεν με τον Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου να πετυχαίνει 4 γκολ (1/2 πέναλτι, 1 δίλεπτο). Η Ντάσεμπεργκ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 5 αγώνες


Στην 3 Liga Nord ο Στέφανος Μιχαηλίδης σημείωσε 4 τέρματα στην εκτός έδρας νίκη του Ανόβερο Μπούρντβεντελ επί του Αμβούργου Μπάρμπεκ με 23-30. Το Ανόβερο Μπούρντβεντελ  βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες. Για τον ίδιο όμιλο, η Μέκλενμπουργκ Σβερίν των Μαραγκού (2 τέρματα) και Ευαγγελίδη (1 τέρμα, 1 δίλεπτο), νίκησε με 23-22, την Σπρίνγκε. Η Σβερίν βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς σε 3 αγώνες

Σάββας, Τζούφρας, Πασσιάς και Χερουβείμ αγωνίζονται αύριο στον αγώνα της Χιλντεσχάιμ με την Λούμπεκ. 


Λουξεμβούργο

Ασταμάμητος Βασιλάκης για την Ες στην οποία αγωνίζεται και ο διεθνής τερματοφύλακας Μπουκοβίνας, πέτυχε 10 τέρματα. Για την Μπέρχεμ ο Χρήστος Τσάτσος πέτυχε 4 τέρματα.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για την Κερχενγκ του Δημήτρη Δημητρούλια και των Νίκο Λοϊζου και Κώστα Γιαννόπουλου, που επικράτησε της Πετάνζ με 30-14

Σλοβενία
Η Κριμ της Λαμπρίνας Τσάκαλου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβενίας, επικράτησε με 32-17 επί της Μλίνοτεστ Αζντοβτσινα, με την ελληνίδα διεθνή να πετυχαίνει 5 γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες.


Γαλλία

Στην Πρo Λιγκ (δεύτερη κατηγορία) της Γαλλίας οι ομάδες των Ελλήνων, τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η Ποντόλ Κομπόλ του Γρηγόρη Ιωάννου που δεν πέτυχε τέρμα, επικράτησε εκτός της Μπεσανσόν με 24-25, και έκανε το 2 στα 2.

Η φιλόδοξη Λιμόζ του Γιάννη Μπασμαλή έχασε 27-22 από την Βερνόν με τον διεθνή δεξιός ίντερ να σημείώνει δυο τέρματα στα 3 σουτ που δοκίμασε.

Τουρκία
Στο δυνατό πρωτάθλημα της Τουρκίας αγωνίζεται από φέτος ο πλέι μέικερ της εθνικής ανδρών Χάρης Μάλλιος, ο οποίος φορά τη φανέλα της Νιλουφέρ Μπούρσα. Το Σάββατο η ομάδα του ηττήθηκε εντός έδρας 22-24 από την πανίσχυρη Γκοζτέπε Σμύρνης, με τον Μάλλιο να σημειώνει 2 τέρματα.




No comments