Ο Νίκολα Μίτροβιτς νέος ξένος του Δούκα (δηλώσεις) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Νίκολα Μίτροβιτς νέος ξένος του Δούκα (δηλώσεις)

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Νικολά Μίτροβιτς (1.89μ, 1993).

Ο 24χρονος αθλητής αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ και είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς τη σεζόν 2015-2016 είχε φορέσει τη φανέλα της Δράμας '86. Πρόκειται για έναν περιφερειακό αθλητή με έφεση στο σκοράρισμα που συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΣΕ Δούκα στο φετινό πρωτάθλημα της
Handball Premier.

Ο Νικολά Μίτροβιτς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε HC Partizan Belgrad, HC Vojvodina, HC Lescovac, HC Crvena Zvezda.


ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ: “ ΈΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 100%”

Ο 24χρονος αριστερόχειρας, λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Αθήνα, μίλησε για τη μεταγραφή του στον Δούκα τονίζοντας: “Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην Ελλάδα. Μια χώρα που λατρεύω καθώς μου θυμίζει πολύ την πατρίδα μου, τη Σερβία. Έχουμε περάσει χρόνια από τότε που έπαιξα στην ομάδα της Δράμας όμως έχω πολύ καλές εντυπώσεις καθώς οι άνθρωποι της με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή», . Είμαι σίγουρος λοιπόν ότι το ίδιο κλίμα θα συναντήσω και στον ΑΣΕΔ. Άλλωστε πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με παράδοση στο άθλημα του χάντμπολ. Ξέρω ότι φέτος η ομάδα έχει ενισχυθεί και είμαι έτοιμος να δώσω και εγώ το 100℅ για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΙΑΝ: “ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Από την πλευρά του, ο τιμ μάνατζερ του τμήματος χάντμπολ του Δούκα, Γρηγόρης Χατσατουριάν μιλώντας για τη μεταγραφή του Νικολά Μίτροβιτς ανέφερε μεταξύ άλλων: “Καλωσορίζουμε τον Νικολά στην οικογένεια του Δούκα. Υπήρχαν επαφές εδώ και αρκετό καιρό μαζί του και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνίζεται στον σύλλογό μας την φετινή χρονιά.

Η επιτυχία της μεταγραφής πιστώνεται στον Κώστα Αλεξίου που κατάφερε να καλύψει το κόστος από χορηγίες. Η είσοδος του Κώστα φέτος στην διοικητική ομάδα έχει βοηθήσει σημαντικά στο να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: “Μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εκτέλεση του σχεδιασμού μας. Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Κάποιες ομάδες ανέβασαν πολύ τον πήχη φέτος, μια εξέλιξη που είναι πολύ θετική για το άθλημα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους”.

No comments