Παραμένει στον Διομήδη ο αρχηγός του Λευτέρης Κρεμαστιώτης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμένει στον Διομήδη ο αρχηγός του Λευτέρης Κρεμαστιώτης

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την οικογένεια του Διομήδη ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης και έτσι και φέτος ο αρχηγός θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους Λύκους. Η παρουσία του Κρεμαστιώτη στο νέο, ανανεωμένο σχήμα της ομάδας σίγουρα κρίνεται απαραίτητη, καθώς ο έμπειρος πλέον παίκτης έχει την ικανότητα να δίνει σημαντικές λύσεις, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα φορέσω την μπλούζα του αρχηγού του Διομήδη. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, να δω τους παλιούς και να καλωσορίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Πιστεύω πως φέτος θα είναι μια γεμάτη χρονιά, με πολλή δουλειά, πάθος και πολλά συναισθήματα. Ο βασικός μου στόχος σαν αρχηγός είναι η ομάδα να περνάει καλά μέσα και έξω από το γήπεδο και
με την σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος πως θα έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Θέλω να καλωσορίσω τον πρώην συμπαίκτη και πλέον προπονητή μου Κώστα Δεληγιάννη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο».

No comments