Συνεχιζουν στον Φίλιππο Εμμανουηλίδου και Στεφανίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχιζουν στον Φίλιππο Εμμανουηλίδου και Στεφανίδου

Τη συνέχεια της συνεργασίας τους με τις Χριστίνα Εμμανουηλίδου και Έλενα Στεφανίδου, ανακοίνωσε ο Φίλιππος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και το Γυναικείο τμήμα ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τις αθλήτριες Εμμανουηλίδου Χριστίνα και Στεφανίδου Έλενα.

Η Χριστίνα κατάγεται απο τη Βέροια, είναι γεννημένη 21/9/1998, έχει ύψος 1,65 και αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ. Προστέθηκε στο ρόστερ του Φιλίππου Βέροιας την περσινή αγωνιστική περίοδο, στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου απο τον Φέρωνα Βέροιας. Έχει αγωνιστεί στον Φέρωνα Βέροιας και στον Π.Α.Ο.Κ. και είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ19.

Η Έλενα κατάγεται απο την Κοζάνη, είναι γεννημένη στις 25/2/1998, έχει ύψος 1,65 και αγωνίζεται
στη θέση του Πίβοτ. Αγωνίστηκε με τον Φίλιππο Βέροιας στην Α1 Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ19.

Μετά απο κοινή επιθυμία της διοίκησης, του προπονητή και των αθλητριών, θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Φιλίππου Βέροιας και την φετινή χρονιά 2017-2018.
Χριστίνα και Έλενα καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες! Ευχαριστούμε τον Φέρωνα Βέροιας και τον Εθνικό Κοζάνης για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών."

No comments