Ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης η πρώτη μεταγραφή του Φίλιππου. Ανανέωσε ο Ζλατάνος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης η πρώτη μεταγραφή του Φίλιππου. Ανανέωσε ο Ζλατάνος

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Φίλιππος. Απέκτησε τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Αερωπό Έδεσσας. Ο αθλητής συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με τους ανθρώπους του Φιλίππου και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του.

Στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης του Φιλίππου ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης σημείωσε: «Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο που πρωταγωνιστεί στον χώρο του χάντμπολ. Πρωταγωνιστή θα προσπαθήσουμε να τον διατηρήσουμε και την επόμενη σεζόν. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια».

Ανανέωσε ο Νίκος Ζλατάνος

Την συνεργασία του με τον Φίλιππο ανανέωσε ο Νίκος Ζλατάνος. Ο Βεροιώτης τερματοφύλακας συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.
«Θεωρούσα δεδομένο, παρά τις προτάσεις που είχα, ότι αν οι άνθρωποι του Φιλίππου θελήσουν να συνεχίσουν την συνεργασία μας και καλυφθούν οι απαιτήσεις μου, ότι θα παραμείνω στον σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε μαζί. Έζησα σημαντικές στιγμές σε αυτή την ομάδα και πετύχαμε πολλά. Τα καλύτερα έρχονται».

No comments