Κοτανίδης: «Χαρά για τον κάθε αθλητή ο ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοτανίδης: «Χαρά για τον κάθε αθλητή ο ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, όπως και στην περίπτωση του Γουργούμη.

Όσον αφορά τον Κοτανίδη, ο 25χρονος (1,85 μ.) τερματοφύλακας είναι γέννημα θρέμμα του ΓΑΣ Κιλκίς και έπαιξε εκεί αρκετά χρόνια, τη σεζόν 2013-2014 ήταν στον Αερωπό Έδεσσας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Διομήδη Άργους. Αναμφίβολα με τους δυο παραπάνω αθλητές ο ΠΑΟΚ δυναμώνει αρκετά στην θέση του τερματοφύλακα, ενώ πλέον οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές για τις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας μίλησε στο PAOK24 για την μεταγραφή του στον Δικέφαλο με τα
καλύτερα λόγια, ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, τον οποίο έζησε μέχρι τώρα μόνο ως αντίπαλος.

«Για κάθε αθλητή που έχει φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω το ενδιαφέρον από μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει στον αθλητή» σχολίασε αρχικά ο Κώστας Κοτανίδης για να συμπληρώσει για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση η οποία γρήγορα ξεπέρασε τα οποία προβλήματα υπήρχαν, λόγο της αμοιβαίας επιθυμίας για συνεργασία».

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας που στηρίζει έμπρακτα το τμήμα ότι: «Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα έτσι και στο Handball έχει πολύ δυνατή έδρα κάτι που οφείλεται στους φιλάθλους του. Αν λοιπόν κάτι μου έκανε εντύπωση στην περσινή μου εμφάνιση στη Μίκρα, σίγουρα ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος».

Πέρυσι ο Κοτανίδης κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Διομήδη Άργους που τα τελευταία χρόνια είναι από τις ανεβασμένες ομάδες, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι έτοιμος για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του: «Είμαι σε μια ηλικία που αναζητώ το κάτι παραπάνω στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος να το ζήσω με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Διομήδης ήταν ένας κομβικός σταθμός για μένα.

Ο κύριος λόγος που η ομάδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια είναι η μεγάλη αγάπη της διοίκησης προς το άθλημα σε συνδυασμό της σκληρής δουλειάς του προπονητικού επιτελείου και των παικτών.

Τα δυο χρόνια της άψογης συνεργασίας μου με τον σύλλογο αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες που σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμες στην μετέπειτα πορεία μου και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό».

Τέλος πρόσθεσε ότι: «Από εδώ και πέρα δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια αλλά μόνο δουλειά, γιατί μέσα από την δουλειά θα μπορέσουμε να φέρουμε το τμήμα στην κορυφή»

Πηγή paok24.com

No comments