Ο Σ. Παπασταμάτης μιλά για τη φετινή ΑΕΚ, Τούτση, ΟΑΚΑ και τους στόχους της νέας χρονιάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Σ. Παπασταμάτης μιλά για τη φετινή ΑΕΚ, Τούτση, ΟΑΚΑ και τους στόχους της νέας χρονιάς

Η ομάδα χάντμπολ επέστρεψε φέτος σε πορεία πρωταθλητισμού ωστόσο το σημαντικότερο κέρδος της είναι πως κατάφερε με την παρουσία μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο να αποκτήσει ξανά την χαμένη της αξιοπιστία. Το περασμένο καλοκαίρι το τμήμα βρισκόταν στην απόλυτη αβεβαιότητα ενώ πλέον βλέποντας την στήριξη που είχε από την διοίκηση, όλοι θέλουν πλέον να έρθουν στην ΑΕΚ. Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Σταμάτης Παπασταμάτης έβαλε το δικό του …λιθαράκι στην φετινή παρουσία του τμήματος ενώ ήταν καθοριστική η
συμβολή του στο να αποκτήσει για πρώτη φορά η ομάδα μια δική της έδρα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Ο κ. Παπασταμάτης μίλησε στο enwsi.gr για την φετινή πορεία αλλά και τους στόχους της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Αρχικά αναφερόμενος στον σχεδιασμό της νέας σεζόν τόνισε: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση. Τώρα τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ομάδας και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι πρώτες επαφές». Όσον αφορά την συνεργασία με τον προπονητή, Κώστα Τούτση άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα τονίζοντας: «Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τον προπονητή ακόμα. Θα τα βάλουμε όλα κάτω, να μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ δεν μπήκα στην ΑΕΚ για να πουλήσω φούμαρα και ούτε θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Στόχος μας είναι τη νέα χρονιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Και όταν λέω αυτό εννοώ να αποκτήσει διάρκεια και να κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό, να βρίσκεται μέσα στην τετράδα και από κει και πέρα όλα είναι πιθανά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο φετινό κέρδος της ΑΕΚ αλλά και στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»: «Η ΑΕΚ απέκτησε την αξιοπιστία της και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όλοι πλέον θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ και αυτό είναι γεγονός. Ο στόχος μας είναι η ΑΕΚ να βρίσκεται παρούσα σε όλα τα θεσμικά κέντρα και να προστατεύει τα συμφέροντα της. Έτσι σε σέβονται όλοι. Όσον αφορά τον σχεδιασμό θα κινηθούμε γρήγορα, θα μιλήσουμε και με τους παίκτες αφού πρώτα μιλήσουμε με τον προπονητή. Για τη νέα χρονιά θα κοιτάξουμε να δώσουμε βάρος και στις ακαδημίες οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο ΟΑΚΑ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» ξεκαθαρίζοντας: «Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την αίθουσα Γ. Κασιμάτης τον έχει η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει έδρα το ΟΑΚΑ, έχει τις προνομιακές ώρες προπόνησης και ώρες για τις ακαδημίες της. Θα έχει προνομιακή μεταχείριση η ΑΕΚ επειδή πλήρωσε αλλά επειδή σέβεται το άθλημα δεν έχει πρόβλημα να μπει να παίξει και άλλο σωματείο.

Εφόσον θέλουν να το χρησιμοποιούν κι άλλες ομάδες από την στιγμή που καλύπτεται η ΑΕΚ εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», κατέληξε λέγοντας.

Πηγή: enwsi.gr 

No comments