Τουρνουά δημοτικών σε Βέροια και Καλαμπάκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά δημοτικών σε Βέροια και Καλαμπάκα

Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε τουρνουά Δημοτικών Σχολείων της περιοχής σε συνδιοργάνωση της ΕΑΠ/ΟΧΕ, του Δήμου Καλαμπάκας, της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης και την συνεργασία του σχολικού συμβούλου Γιάννη Κουτσιώρα και της Διευθύντριας του 1ου Δημοτικού κας Γεωργαλή.

Την επίβλεψη είχαν οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Γιάννης Βαρελτζής, Στέλιος Αλεπουδέας και Κώστας Κότσιρας.
Πήραν μέρος περισσότερα από 200 παιδιά, ενώ παρόντες ήταν πολλοί καθηγητές φυσικής αγωγής και δάσκαλοι από τα σχολεία της περιοχής.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καλαμπάκας Κώστας Ράντος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που επέλεξε να έρθει στον Δήμο μας και να διοργανώσει αυτή την όμορφη εκδήλωση. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθότι το χάντμπολ είναι ένα ομαδικό άθλημα που δεν είναι γνωστό την περιοχή μας και με αυτό τον τρόπο ήρθαν τα παιδιά σε επαφή μαζί του, όχι μόνοι σε θεωρητικό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Τα παιδιά χάρηκαν πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι την επόμενη ημέρα στο σχολείο αντί για μπάσκετ και ποδόσφαιρο, έπαιζαν χάντμπολ! Είμαστε πάντα θετικοί σε τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον και θα τις στηρίξουμε για να κάνουμε το χάντμπολ γνωστό την περιοχή».


ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ

Με την διοργάνωση ΟΕΣΑ Ημαθίας, ΕΣΧΚΜ και υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας, σχολικοί αγώνες χειροσφαίρισης Δημοτικών σχολείων. Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους, γνωρίζοντας την χαρά του αθλητισμού, στα δύο κατάλληλα διαμορφωμένα για τον λόγο αυτό γήπεδα χάντμπολ. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΟΕΣΑ Ημαθίας, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ τελούσαν υπό την αιγίδα της ΕΑΠ/ΟΧΕ. Υπεύθυνοι της εκδήλωσης ήταν οι προπονητές Χρήστος Τζουβάρας (Συντονιστής Εθνικών Ομάδων Γυναικών), Κυριακή Τριανταφυλλίδου και Τάσος Χατζηπαρασίδης (Ομοσπονδιακός Εθνικής Παίδων). Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Κ.Μ Διονύσης Ντόβας. Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά σε όλα τα σχολεία για την συμμετοχή τους.

No comments