Το σκέφτονται στην ΑΕΚ για συμμετοχή στις Ευρωπαικές διοργανώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το σκέφτονται στην ΑΕΚ για συμμετοχή στις Ευρωπαικές διοργανώσεις

Η ομάδα χάντμπολ κατάφερε φέτος να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά από απουσία ενός έτους η ΑΕΚ έχει και πάλι δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ωστόσο η συμμετοχή της μόνο δεδομένη δεν θεωρείται. Αυτό καθώς στις τάξεις του «Δικεφάλου» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κάνουν βιαστικές κινήσεις και να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, κάνοντας οικονομικά ανοίγματα τα οποία δεν μπορεί να καλύψει το ταμείο της Ερασιτεχνικής.

Για αυτό το λόγο και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν είναι προτιμότερο η ΑΕΚ να πάρει μέρος σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση ή με τα ίδια χρήματα να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της για
τη νέα χρονιά προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατή και έτοιμη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.  Τα έξοδα για την Ευρώπη είναι αρκετά και για αυτό η διοίκηση καλείται να συζητήσει αναλυτικά τις λεπτομέρειες και να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το θέμα μιας και το επόμενο διάστημα η Ελλάδα θα πρέπει να αποστείλει τις ομάδες που θα την εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προσεχής εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερη σημαντική για την ομάδα χάντμπολ καθώς θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τον σχεδιασμό και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τοπίο καθώς και οι προθέσεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου». Όπως έχουμε ήδη αναφέρει υπάρχει διάθεση για να στηριχτεί η ομάδα και να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού χωρίς ωστόσο να γίνουν υπερβολικές κινήσεις ή σπατάλες χωρίς ουσία. Η ομάδα θα ξεκινήσει άλλωστε τη νέα χρονιά έχοντας για πρώτη φορά λυμένο το σημαντικότερο πρόβλημα που είναι αυτό της έδρας.

Πηγή enwsi.gr

No comments