Α2 Ανδρών: Επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια η ΧΑΝΘ (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 Ανδρών: Επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια η ΧΑΝΘ (βίντεο)

Η ομάδα Handball της ΧΑΝΘ νίκησε τον Αρχέλαο με 33-21 για την πρώτη αγωνιστική των play off της Α2 ανδρών και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Κέρκυρας, πήρε  το εισιτήριο ανόδου στη Handball Premier.

Στο κλειστό της Μίκρας, η ΧΑΝΘ είχε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, διατηρούσε μία διαφορά ασφαλείας μετά το 20' και την αύξησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι Γιάννης Βασιάδης και Αλέξης Αργυρίου ήταν κορυφαίοι με οκτώ γκολ ο καθένας, ενώ σπουδαίο ματς έκαναν και οι δύο τερματοφύλακες, Μανώλης Ιωαννίδης και Χρήστος Ευαγγελόπουλος που μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής.

Τσολάκος: "Συγχαρητήρια στους αθλητές μας"

Ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Αντώνης Τσολάκος, απένειμε τα εύσημα στους αθλητές της ομάδας, για την επίτευξη της ανόδου στη Handball Premier:
"Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Τον Αύγουστο, όταν μαζευτήκαμε, πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζονταν καν μεταξύ τους και κάποιοι δεν είχαν την εμπειρία του πρωταθλητισμού. Όμως, με τις δικές τους θυσίες σε χρόνο και κόπο, την αγωνιστικότητα τους και την παρέα που δημιούργησαν μεταξύ τους, κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο και να κάνουν μια ξεχωριστή πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου. Ήταν μια δύσκολη πορεία, όπως είναι κάθε πορεία που κρύβει απαιτήσεις. Ο στόχος επετεύχθη και είμαστε όλοι χαρούμενοι", είπε ο Βεροιώτης τεχνικός, που με σεμνότητα και πολλή δουλειά οδήγησε τη ΧΑΝΘ και πάλι στα σαλόνια της ελληνικής χειροσφαίρισης.

ΧΑΝΘ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 33-21
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 4-3, 7-5, 8-5, 10-6, 14-8 (ημχ), 16-11, 20-15, 22-17, 26-18, 28-20, 33-21.
ΧΑΝΘ (Τσολάκος): Ευαγγελόπουλος, Τσιρογιάννης, Μαυροδουλάκης, Σαρηγιαννίδης, Ν. Παπαδόπουλος 4, Ρεμπελάκος 4, Δέσπος 3, Βασιάδης 8, Ιωαννίδης, Θ. Παπαδόπουλος 1, Στίγγας, Τσαμήτρος, Αργυρίου 8, Παπαβασίλης 1, Τσαγκαράκης 1, Μπαϊρλής 3.

Αρχέλαος (Σκούφας): Κοσμίδης, Τριανταφύλλου 3, Ξεφτέρης 1, Δράντζιου 1, Ράπτης 1, Ραντζέλοβιτς 2, Θυμιόπουλος 3, Χαραλαμπίδης 4, Καϊμακάμης, Ράντος 5, Τσαβές.
Διαιτητές: Δελόγλου - Θεοδοσίου. Δίλεπτα: 6-5, Πέναλτι: 2/3 - 3/3.


No comments