Έτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ ο Διομήδης που θέλει τη στήριξη του κόσμου του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ ο Διομήδης που θέλει τη στήριξη του κόσμου του

Για την 1η αγωνιστική των Play Off της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 29 Απριλίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον πρωτοπόρο ΙΕΚ Ξυνή Ν.Ι.. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τζαφερόπουλος και Μπέτμαν, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο διεθνής Κύπριος παίκτης  του Διομήδη Ιούλιος Αργυρού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Με την ευκαιρία να συγχαρώ και τις 4 ομάδες που μπήκανε στα play off. Άξια μπήκαμε όλοι μας και αυτό που αναμένω είναι ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και δουλεύουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με
σκοπό το 3/3 και να βρεθούμε εμείς στον τελικό. Αρχής γενομένης το Σάββατο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο τον ΙΕΚ Ξυνή, σε ένα ματς που, αν και τους δίνω ένα μικρό προβάδισμα, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταθέσουμε ψυχή και μυαλό στο γήπεδο, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνω μεγάλη έκκληση στον κόσμο μας να έρθει να μας στηρίξει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα μας και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».

Από την πλευρά του ο Φώτης Μισαηλίδης επεσήμανε: «Το Σάββατο ξεκινάει ο πρώτος αγώνας τον πλέι οφ. Φτάσαμε εδώ μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα. Η χρόνια για εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολη, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ευχαριστηθούμε τον κάθε αγώνα και να πάρουμε από αυτόν ό,τι μας αξίζει. Ο πρώτος αγώνας ξεκινά με τον ΙΕΚ Ξυνή μέσα στην έδρα μας και είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε με το δεξί τα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση και σίγουρα δεν θα μοιάζει με αυτές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Σε αυτούς τους αγώνες μετράει το πάθος και η θέληση για την νίκη. Εμείς είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και θέλουμε και την στήριξη του κόσμου στο γήπεδο, γιατί είναι πολύ σημαντική για εμάς και θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

No comments