Δύσκολη αποστολή για Δούκα με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύσκολη αποστολή για Δούκα με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Ώρα πλέι οφ για τον ΑΣΕ Δούκα ο οποίος μετρά πλέον αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη, το Σάββατο (29/04) στις 6 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, στο ΟΑΚΑ, την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Τόμπρος και οι συμπαίκτες του αναμένεται να έχουν πολύ δύσκολη αποστολή ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το ροζ φύλλο αγώνα ωστε να αποκτήσουν προβάδισμα στη μάχη που δίνουν για ένα εισιτήριο για τους τελικούς της φετινής σεζόν.

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: “ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ”


Στάθης Ζαμπούνης και Ανδρέας Αραπακόπουλος μίλησαν στο ased.gr για τον αγώνα με την ΑΕΚ τον οποίο και χαρακτήρισαν τελικό ενώ και οι δύο συμφώνησαν ότι “κλειδί” για την εξέλιξη της αναμέτρησης θα αποτελέσει η άμυνα.

“Είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Η ομάδα μετά την είσοδο της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχει μπροστά της μια ακόμα πρόκληση που είναι η συμμετοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ξεκινά μια σειρά δύσκολων και αμφίροπων αναμετρήσεων στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε μαχητικότητα και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας”, τόνισε αρχικά ο Στάθης Ζαμπούνης και συμπλήρωσε: “Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι δύο ομάδες γνωρίζομαστε πλέον πολύ καλά μεταξύ και πιστεύω ότι ο τομέας της άμυνας θα είναι καθοριστικός για εμάς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να πουλήσουμε εύκολα τη μπάλα στην επίθεση ενώ θα πρέπει να επιδείξουμε αγωνιστική προσήλωση”.

ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ”

Από την πλευρά του ο διεθνής πίβοτ του ΑΣΕ Δούκα και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, Ανδρέας Αραπακόπουλος επεσήμανε: “Θεωρώ ότι τα ματς των πλέι οφ ειναι σε αρκετα διαφορετική λογική από αυτή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Καλούμαστε να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ξεκινώντας από αυτό κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο. Πιστεύω ότι στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ χρωστάμε κάτι στους ίδιους μας τους εαυτούς αλλά και στον κόσμο μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα η οποία θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της ενώ έχει και θετική ψυχολογία από την ανατροπή στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εμείς, μέσα στη χρονιά έχουμε δείξει καλά αγωνιστικά στοιχεία μέσα στη χρονιά και πιστεύω ότι είναι η ώρα να φορμαριστούμε μέσα από μια μεγάλη νίκη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε όπως πρέπει στους αγώνες των πλέι οφ. Το προηγούμενο ματς το χάσαμε από την άμυνα συνεπώς πιστεύω ότι θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι σε αυτόν τον τομέα. Κάθε φορά που παίζουμε καλά στην άμυνα έχουμε αποδείξει ότι συμπληρώνουμε ιδανικά και τα υπόλοιπα κομματια του παζλ μέσα στο παιχνίδι μας”.

«Να δείξουμε εγωισμό»
Από την πλευρά του Δούκα ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε, στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Για εμάς είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε το 100%, προκειμένου να πετύχουμε μία νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στους τελικούς. Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Μας κέρδισε φέτος δύο φορές. Πιστεύω όμως ότι θα δείξουμε εγωισμό και στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε.
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στις παραδόσεις. Είμαστε καινούργια ομάδα. Θέλουμε να ξεχάσουμε τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μας και επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι. Είναι στο χέρι μας η πρόκριση στον τελικό και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να το καταφέρουμε».

No comments