Συνεργασία για δράσεις με τον τοπικό Δήμο ο Ολυμπιακός Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεργασία για δράσεις με τον τοπικό Δήμο ο Ολυμπιακός Κερατσινίου

Tην πρόθεση της να δημιουργηθεί γήπεδο μπιτς χάντμπολ στον παραλιακό χώρο των Λιπασμάτων γνωστοποίησε στους εκπροσώπους της Ε.Σ.Χ.Α. (Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής) και του Ολυμπιακού Κερατσινίου η Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αρμόδια για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταυρούλα Συράκου.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και παραβρέθηκαν από πλευράς της Ε.Σ.Χ.Α. ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης και από πλευράς του Ολυμπιακού Κερατσινίου οι Γιώργος Οικονόμου (Πρόεδρος), Γιάννης Κωστόπουλος (Γενικός Έφορος) και Αντώνης Κουλακάρης (προπονητής).

Η κ. Συράκου ανέφερε ότι στον σχεδιασμό της Β’ Φάσης της Ανάπλασης του παραλιακού χώρου των
Λιπασμάτων (όρμος Κράκαρη) εξετάζεται να δημιουργηθεί πολυχώρος για αθλήματα της Άμμου (Μπιτς Βόλει, Μπιτς Χάντμπολ, Μπιτς Σόκερ). Γνωστοποίησε παράλληλα η Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ότι στην υλοποίηση της Α΄ Φάσης της Ανάπλασης του παραλιακού χώρου των Λιπασμάτων που ήδη προχωράει, βάσει των σχεδίων, δεν μπορεί να υπάρξει δημιουργία ανοιχτού γηπέδου χάντμπολ αφού δεν επαρκεί ο χώρος που έχει προγραμματιστεί να καλύψει τις ανάγκες αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κερατσινίου Γιώργος Οικονόμου ζήτησε από την Αντιδήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας να υπάρξει πρόβλεψη ώστε στον παραλιακό χώρο των Λιπασμάτων να μπορέσει να κατασκευαστεί ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ, κάτι που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Επίσης στην συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο μέσω των Αδελφοποιημένων Δήμων από Ευρωπαϊκές Χώρες με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, που διαθέτουν σωματεία Χάντμπολ να υπάρξει συνεργασία με την πραγματοποίηση φιλικών συναντήσεων με τις αναπτυξιακές ομάδες του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας είναι Αδελφοποιημένος με τους Δήμους Choisy-le-Roi (Σουαζί-λε-Ρουά) που βρίσκεται στην Μητροπολιτική περιφέρεια του Παρισιού και Presov (Πρεσόφ) από την Σλοβακία.

Τέλος αποφασίστηκε με την συνδιοργάνωση Δήμου και Ολυμπιακού Κερατσινίου να πραγματοποιηθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου γιορτή street Χάντμπολ για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής. Για την συγκεκριμένη εκδήλωση θα ζητηθεί και η συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε.

No comments