Δ. Αθανασιάδης: "Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε" (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δ. Αθανασιάδης: "Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε" (βίντεο)

Ξεκινάνε τα playoffs ανόδου στην Α1 ανδρών. Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων που μαθηματικά ξεκινάει με παιχνίδι στην έδρα των Βριλησσίων. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Αθανασιάδης μίλησε για τα παιχνίδια:

"Είμαστε πολυ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στην γιορτή της Α2 που δεν ειναι αλλη απο τα Play off που ηταν και ο στόχος της ομάδος,πραγματικα θα μπούμε να δώσουμε οτι εχουμε μιας και ειναι μία πολυ σημαντική στιγμή για την ομαδα μας που μετα απο τα δύσκολα χρόνια δείχνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οτι βαδίζει στον σωστό δρόμο και το λέω αυτο γνωρίζοντας και την δουλειά
που γίνεται στις ακαδημίες μας. Οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ το αξίζουν μιας και ήταν πολυ δυνατές και δικαια πήραν τα εισητήρια για τα play off έπειτα απο συναρπαστικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εμεις απο την πλευρά μας χωρίς να εχουμε μαθηματικές ελπίδες δεν θα παμε για το ρολο του κομπάρσου αλλά για να πάρουμε οτι καλύτερο απο τα παιχνίδια αυτά και στο τελος να κάνουμε το ταμείο μας,πραγματικα ειμαι υπερήφανος για τους αθλητές μου για την ομάδα μου και καλώ ολο τον κόσμο να απολαύσει μεγάλα παιχνίδια."

Εν τω μεταξύ ο σύλλογος των Αγίων Αναργύρων θέλωντας να γιορτάσει τη συμμετοχή σε αυτά τα παιχνίδια δημιούργησε ενα προωθητικό βίντεο:

 

No comments