Τσικογιαννόπουλος: «Παίζουμε έναν τελικό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσικογιαννόπουλος: «Παίζουμε έναν τελικό»

Ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος μιλάει στο enwsi.gr για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα κρίνει την παρουσία της ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Αντίστροφα μετρούν όλοι στις τάξεις της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο στις 19.30. Η «Ένωση» ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, θέλοντας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα έχει φτάσει πολύ κοντά στην επίτευξη του αρχικού στόχου που δεν ήταν άλλος από την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Με νίκη ή ισοπαλία η ΑΕΚ θα βρίσκεται μέσα στην τετράδα διεκδικώντας τις πιθανότητες τις
πιθανότητες που έχει για τον τίτλο. Ο παίκτης του «Δικεφάλου», Γιάννης Τσικογιαννόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για την κρισιμότητα της αναμέτρησης που ακολουθεί, τονίζοντας πως για την ΑΕΚ πλέον έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Παράλληλα σχολίασε πως η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο και αυτό θα παλέψει να κάνει στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αρχικά για το παιχνίδι που ακολουθεί τόνισε: «Το ματς του Σαββάτου έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι το πιο κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ φέτος. Παίζουμε έναν τελικό. Έχουμε να κάνουμε με έναν σπουδαίο αντίπαλο με πολύ ταλαντούχο ρόστερ και βάθος πάγκου. Άλλωστε το απέδειξε αυτό και με την δίκαιη κατάκτηση του θεσμού του Κυπέλλου. Από την άλλη εμείς έχουμε αποδείξει φέτος ότι μας αξίζει τουλάχιστον μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Εφόσον η ομάδα μου πιάσει ρυθμό μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Ευελπιστώ σε μία αμερόληπτη διαιτησία και σε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι χωρίς επεισόδια. Όλη η ομάδα  περιμένει την μέρα εκείνη με ανυπομονησία» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πηγή enwsi.gr

No comments