Νίκος Νικολαϊδης: «Είναι ένας ματς όλη η χρονιά για εμάς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκος Νικολαϊδης: «Είναι ένας ματς όλη η χρονιά για εμάς»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ στη Μίκρα και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος χάντμπολ.

Ο αριστερός εξτρέμ του «Δικεφάλου», Νίκος Νικολαϊδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» μιλώντας για τον αυριανό… τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μπέρδεμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος: Είναι μπερδεμένο το πρωτάθλημα. Εκτός
του πρώτου οι άλλοι εί ναι σχεδόν ισόβαθμοι. Ανάλογα με τη δυσκολία των αγώνων στο πρόγραμμα ξεκαιαρίζει η κατάσταση. Εμείς φτάσαμε εδώ γιατί χάσαμε κάποια παιχνίδια στο γκολ στο τέλος. Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ για να μπούμε στα πλέι οφ.

Για την κατάσταση της ομάδας του ΠΑΟΚ: Είμαι ανεβασμένοι, μας τόνωσε η κατάκτηση του Κυπέλλου. Δουλεύουμε στην τακτική για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε αύριο στο παιχνίδι.

Για τη φετινή ΑΕΚ: Είναι έκπληξη η θέση της ΑΕΚ φέτος. Κάθε χρόνο είναι στην τετράδα και φέτος. Εμείς κοιτάμε τον ΠΑΟΚ, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

Για τον κόσμο που περιμένουν αύριο στη Μίκρα: Για εμάς ο κόσμος είναι ο όγδοος παίκτης μας. Στην Κοζάνη ήταν καταλυτικός παράγοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ειδικά στον ημιτελικό. Είναι ένα ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο ο κόσμος γεμίζει πάντα τη Μίκρα. Είναι ένα ματς που είναι όλη η χρονιά για εμάς. Αν κερδίσουμε μπαίνουμε πλέι οφ αν χάσουμε μένουμε εκτός. Ελπίζω να κερδίσουμε και να μας βοηθήσει κι ο κόσμος να περάσουμε στα πλέι οφ, να το χαρεί κι ο κόσμος.

Πηγή PAOK24

No comments