1ο Διεθνές Τουρνουά παμπαίδων ‘Ωρίωνας 2017 στα Χανιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

1ο Διεθνές Τουρνουά παμπαίδων ‘Ωρίωνας 2017 στα Χανιά

Ο ‘Ωρίωνας’ Χανίων  ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ ‘Ωρίωνας 2017’ U15. Μαζί με τα σωματεία από, Αθήνα (Έσπερος’ Καλλιθέας), Λάρισα (‘Larisa Handball Club’) και Λευκωσία Κύπρου (‘Παρνασσός’ Στροβόλου), να δίνουν ένα δυναμικό παρών σε μια αθλητική και πολιτιστική συνάντηση.

Σε μια προσπάθεια ενός διαφορετικού ξεκινήματος, ο νεοσύστατος σύλλογος μας, διοργανώνει ένα ξεχωριστό τουρνουά, που ξεφεύγει από τα αυστηρώς αθλητικά πλαίσια, και γίνετε αρωγός συνάντησης παιδιών, 12 έως 15 ετών από διαφορετικές περιοχές της πατρίδας μας. Με πολιτιστικά δρώμενα όπως, επίσκεψη στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ανάλυση της ιστορίας της πόλης μας, επίσκεψη στο Ακρωτήρι (Τάφους Βενιζέλων) και εξιστόρηση επιτόπου των γεγονότων που διαδραματίστηκαν εκεί, διοργάνωση κρητικού γλεντιού με τοπικά όργανα και χορευτές και βέβαια πολύ-πολύ χάντμπολ.

Στόχος μας η διασκέδαση των παιδιών μέσω του αθλήματος που αγαπάνε αλλά και η ανταλλαγή των πολιτισμικών στοιχείων της περιοχής που θα επισκεφτούν.
Σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, και την ΑΝΕΚ line ως μέγα χορηγό, 80 παιδιά θα γίνουν φίλοι σε ένα διήμερο πλούσιας δράσης και τελείωμα με ένα πάρτι έκπληξη.

Ευχαριστούμε όλους τους λοιπούς χορηγούς μας, και καλούμε μικρούς και μεγάλους το διήμερο 20 και 21 Απριλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, στο Εθνικό στάδιο Χανίων να ενισχύσουν με την παρουσία τους, τις προσπάθειες όλων των παιδιών που θα πάρουν μέρος.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά.

No comments