Μεγάλη συμμετοχή στο πρώτο Street Handball στα Χανιά (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη συμμετοχή στο πρώτο Street Handball στα Χανιά (βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά στα Χανιά εκδήλωση " Street Handball " στο υπαίθριο parking του καταστήματος Jumbo της πόλης των Χανίων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο τους Τοπικούς Συλλόγους Χάντμπολ της πόλης, υπό την αιγίδα της ΟΧΕ. Ήταν μία ιδέα που ξεκίνησε από την κ. Ελπίδα Μπιτχαβά και υλοποιήθηκε από την ίδια, με τη βοήθεια των κ. Ευτύχη Χλωράκη και Στέλιου Ντουνιαδάκη και με συντονιστή τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης Κρήτης κ. Ηλια Κιναλοπουλο.

Συμμετείχαν 120 περίπου παιδιά δημοτικού, από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής των Χανίων, τα
οποία διασκέδασαν παίζοντας αγώνες σε τρία διαμορφωμένα γήπεδα, καθώς και με παράλληλες δραστηριότητες σε τρεις σταθμούς (ζωγραφική, face painting, παιχνίδια στόχου, κλπ) Ιατρική κάλυψη παρείχε το Σώμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού με την παρουσία 8 Εθελοντών Σαμαρειτών. Μετά την απόλυτη ικανοποίηση των διοργανωτών, έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για το 2ο τουρνουά "Street Handball "

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα , τα οποία και παραδόθηκαν στον εκπρόσωπο του Οργανισμού " ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.


No comments