Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη ο Δούκας (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη ο Δούκας (βίντεο)

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Τσάλεντζ Καπ και τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά από τις δυο ήττες που γνώρισε στη Λισαβόνα από τη Σπόρτινγκ. Την Κυριακή το απόγευμα, το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη έχασε και στο δεύτερο παιχνίδι με 27-25 και σε συνδυασμό με την ήττα του πρώτου αγώνα (23-35) αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Αντίθετα η Πορτογαλική ομάδα που πήρε την πρόκριση θα βρεθεί πλέον στους "4" του Τσάλεντζ Καπ.

Στον αγώνα της Κυριακής, οι "μπλε" έβγαλαν πάθος και ομαδικότητα και κατάφεραν για 60 αγωνιστικά λεπτά να κοιτάξουν στα μάτια την
Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με καλή αμυντική λειτουργία περιόρισαν τους Πορτογάλους με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο 14-14. Ο Γιωργος Κρανάκης και στην επανάληψη "ανακάτεψε πολλές φορές την τράπουλα" με τους παίκτες του να παλεύουν μέχρι το τέλος για τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον ΑΣΕΔ να γνωρίζει τελικά την ήττα με 27-25 και να επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας τις αποσκευές του γεμάτες εμπειρίες που σίγουρα θα φανούν πολύτιμες ενόψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: Ζαλώνης, Μωραΐτης, Τόμπρος, Τζηράς 6, Ζαμπούνης 2, Μανουσέλης 2, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 1, Μπάρμπας, Ντούνης, Μπαγιος 6, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλαντ, Αραπακόπουλος 5, Ζαφειράκης, Μυλωνάς 3.


No comments