Τελευταία νέα

Συνεργασία Α.Ο Άνοιξης και Στέλιου Αλεπουδέα

Τη συνεργασία του με τον Στέλιο Αλεπουδέα, ανακοίνωσε ο ΑΟ Άνοιξης. Αναλυτικά:

"Ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την τιμητική για το σωματείο συνεργασία του, με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Νέων Στέλιο Αλεπουδέα, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων όλων των τμημάτων του Α.Ο Άνοιξης.
Ο Στέλιος Αλεπουδέας είναι άριστος γνώστης της θέσης ως βετεράνος διεθνής πορτιέρο με μεγάλη θητεία  στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών και της ΑΕΚ.

Η συνεργασία του Α.Ο Άνοιξης Χαντμπολ με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Κώστα Κότσιρα και Στέλιο Αλεπουδέα προσδίδει ξεχωριστό κύρος στο σύλλογο και πιστοποιεί το έργο που γίνεται
στην Άνοιξη για την ανάπτυξη του χάντμπολ στο Δήμο Διονύσου.  Η πρόσκληση 5 αθλητών στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων, στα μόλις 4 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου,  αποδεικνύουν την δουλειά που γίνεται και το ταλέντο που υπάρχει στην περιοχή."

Εν τω μεταξύ την Κυριακή 5/2 στις 11.30πμ θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης το 2ο τουρνουά ανάπτυξης χάντμπολ της ΕΑΠ/ΟΧΕ για την κατηγορία ΜΙΝΙ (γεν.06-07) με τη συμμετοχή της Άνικης, ΙΕΚ Ξυνή, Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, Πολιτείας και ΔΑΣ Ζεφυρίου.

No comments