Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων

Στις νίκες ύστερα από την ήττα με το Καματερό, θέλει να επιστρέψει ο Λεωνίδας, που θα αγωνιστεί αύριο με τη Νεα Ιωνία στο κλειστό του Καματερού.

Ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε: "Ερχόμαστε μετά την ήττα στο ντέρμπι ύστερα από το σερί νικών, είμαστε σε καλή φόρμα και ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί επιτυχιών με αρχή το ματς με την Νέα Ιωνία ομάδα έμπειρη επικίνδυνη που αδικείται σίγουρα από την θέση που βρίσκεται."

"Από την πλευρά του ο αθλητής της ομάδας των Αγίων Αναργύρων Αρτέμης Γουναράς, τόνισε:

Την εβδομάδα αυτή δουλέψαμε σκληρά καθώς αντιμετωπίζουμε μια επικίνδυνη ομάδα στην έδρα μας. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχει θεσει η διοίκηση και οι παίχτες και αυτό το ματς αποτελεί κρίσιμο σταθμό στο ταξίδι της φετινής σεζόν. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας, που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι, με ακόμη μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Σίγουρα ένα νικηφόρο σερί σταμάτησε όμως δείχνουμε προσήλωση σε αυτό που κάνουμε και θα εμφανιστούμε ακόμη πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου, όπου θα χουμε την χαρά να συναντήσουμε και ένα δικό μας συμπαίκτη τον Θανάση Ταουσανη ο οποίος για το υπόλοιπο της χρονιάς αγωνίζεται στον Ο.Φ.Ν.Ι. Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε την ένθερμη στήριξη του κόσμου μας σε συνεχεία του καλού κλίματος της ομάδος τόσο εντος , όσο και εκτός αποδυτηρίων."



No comments