Α2 ανδρών: Διατήρησε το αήττητο της η ομάδα των Βριλησσίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Διατήρησε το αήττητο της η ομάδα των Βριλησσίων

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α2, η ομάδα του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων, πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και διατήρησε την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Βριλησσίων αφού σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ.  Λάθη στην άμυνα, κακές επιθέσεις επέτρεψαν στην ομάδα του Ιωνικού να τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 8-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν τα πράγματα και η ομάδα των Βριλησσίων με καλή άμυνα και
επίθεση ισοφάρισε γρήγορα και στο 40΄ λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ με 13-11, η ομάδα του Ιωνικού φάνηκε να μένει από δυνάμεις σε αντίθεση με την ομάδα των Βριλησσίων που έδειχνε σε πού καλή κατάσταση.

Έτσι με ένα επιμέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο 16-7, πήρε τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα των Βριλησσίων ο Τζανιδάκης που πέτυχε 5 γκολ, ακολουθούμενος από τους Ντούσικο, Τσαγκούλη και Σομπιρακούλ που πέτυχαν από 4 γκολ.  Για την ομάδα του Ιωνικού πρώτοι σκόρερ οι Γιαννόπουλος και ο Βαζύρης που πέτυχαν από 3 γκολ.

Ε.Σ.Ν Βριλησσίων-Ιωνικός Ν.Φ. : 24-17
Πεντάλεπτα : 1-1, 1-3, 3-7, 5-9, 6-10, 8-10, 10-11, 13-11, 15-12, 17-14, 21-14, 24-17.

Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων (Καφφάτος Δημήτριος) :  Καμπούρης Κωνσταντίνος, Τζανιδάκης Φώτιος (5), Λέκκας Ανδρέας (1), Πέρρος Κωνσταντίνος (1), Ντούσικος Ηλίας (4), Ορκάς Ευθύμιος (3), Τσαγκούλης Ιωάννης (4), Φιλίππου Χρήστος (1), Κατρής Δημήτριος, Νικολακόπουλος Βασίλειος (1), Σομπιρακούλ Ιάκωβος (4).

Ιωνικός Ν.Φ. (Μαντζόπουλος Ευάγγελος) : Κυρκιτσός Ηρακλής, Γιαννόπουλος Γεώργιος (3), Αντωνόπουλος Νικόλαος (2), Μπίλος Κωνσταντίνος (2), Μπιτόπουλος Ηρακλής (2), Αποστολίδης Ηλίας, Τσομπανίδης Φώτιος (1), Τσαγκόγεωργας Ευάγγελος (1), Βεζύρης Αντώνιος (3), Μάγκος Γεώργιος (2), Μαυροφρύδης Νικόλαος (1).

Διαιτητές : Τσάμος Γεώργιος, Φωκίτης Άγγελος
Δίλεπτα : 4-1
Πέναλτι :  0/0-3/3

Πηγή: www.anovrilissia.gr/


No comments