Handball Premier: Ισοπαλία για Πανελλήνιο και Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Handball Premier: Ισοπαλία για Πανελλήνιο και Δούκα

Ισοπαλία στην Κυψέλη με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 59:40

Μεγάλο ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στην Κυψέλη με Πανελλήνιο και Δούκα να αναδεικνύονται ισόπαλοι 20-20, όπως και πέρσι.

Ο Δούκας έλεγχε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκε με 4 γκολ (2-6) και στην συνέχεια είχε σταθερή διαφορά 2-3 γκολ έως το ημίχρονο (8-11).

Στις αρχές του δευτέρου μέρους η διαφορά ανέβηκε στα 4 γκολ (8-12) με τέρμα του Μωραϊτη, αλλά
οι «Ολυμπιονίκες» ισοφάρισαν με σερί 4-0 σε 12-12 με τον Παπαπούλιο στο 36’ και το ματς στην συνέχεια πήγε γκολ- γκολ. Με τέρμα του Μυλωνά στο 53’ η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» ξέφυγε με 17-19, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και με τα γκολ των Μάτοβιτς (2), Χειβιδόπουλου προηγήθηκαν 20-17 στο 58:30.

Ο Δούκας με πέναλτι που κέρδισε ο Μπάγιος από τον Στούμπη ισοφάρισε σε 20-20 στο 59:40 με τον Πανελλήνιο να χάνει ευκαιρία να κερδίσει, αφού ο Παπαπούλιος έστειλε την μπάλα άουτ από θέση εξτρέμ στην τελευταία επίθεση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 20-20
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 2-6, 4-6, 5-8, 6-9, 8-11 (ημχ.), 10-12, 13-14, 16-16, 17-17, 18-19, 20-20

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος 4, Κρητικός 2, Χελιώτης, Κωστούλας, Μάτοβιτς 8, Ασβεστάς, Χειβιδόπουλος 1, Σαμαράς, Βλαχοθανάσης, Τσακουρίδης 1, Στούμπης 4, Μαντζόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσάτσας, Ζαχάρης.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραϊτης 1, Τζηράς, Ζαμπούνης 2, Μανουσέλης, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 3, Μπάρμπας, Ντούνης, Πάνου, Μπάγιος 4, Νιντερέγγερ, Νταρσουλάντ 2, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς 8.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 6-6, πέναλτι: 5/5-4/4

Δηλώσεις
Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Πανελληνίου):«Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το παιχνίδι. Επιστρέψαμε 23 φορές. Δεν μένω στην τελευταία φάση. Κλείνει καλά η χρονιά για εμάς. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που ίσως έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Στην άμυνα ήμασταν παθητικοί. Όταν αρχίσαμε να έχουμε επαφές, γίναμε καλύτεροι. Θέλουμε να συνεχίσουμε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον πρώτο γύρο στον Χαντέλη που είχε μια πολύ άσχημη στιγμή στον ματς με τον Διομήδη. Αφιερώνουμε τη σημερινή εμφάνιση στον Νίκο Σωτηρίου και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Στάθης Ζαμπούνης (διεθνής εξτρέμ Δούκα): «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ακολούθησε το πλάνο της. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εκνευρισμό, κακές επιλογές στην επίθεση και δώσαμε δικαίωμα στον Πανελλήνιο να μπει στο ματς. Πήραμε μικρή διαφορά, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης μας κόστισε το παιχνίδι. Στην τελευταία φάση θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Έρχεται η μεγάλη διακοπή. Είναι ευκαιρία να ανασυνταχτούμε και στον δεύτερο γύρο να παρουσιαστούμε πιο ώριμοι».

Φωτό gazzetta.gr

No comments