Επανεκλογή για Γιώργο Μπεμπέτσο και Γιάννη Καρανάσο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επανεκλογή για Γιώργο Μπεμπέτσο και Γιάννη Καρανάσο

Επανεκλέχθηκαν Γιάννης Καρανάσος στην Δικαστική Επιτροπή και ο Γιώργος Μπεμπέτσος στην Επιτροπή Beach Handball.

Πολύ σημαντική είναι για την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και γενικότερα για το ελληνικό χάντμπολ η επανεκλογή των Γιάννη Καρανάσου και Γιώργου Μπεμπέτσου στην Δικαστική Επιτροπή και την Επιτροπή Beach Handball αντίστοιχα, στο 13ο Κογκρέσο της EHF. Ο Γιάννης Καρανάσος έχασε για λίγες ψήφους την θέση του αντιπροέδρου, ωστόσο εξελέγη ως πρώτος μάλιστα μέλος της Δικαστικής Επιτροπής, κερδίζοντας για 4η συνεχόμενη φορά (από το 2004) εκλογική αναμέτρηση!

Ο Γιώργος Μπεμπέτσος επανεκλέχθηκε πανηγυρικά στην Επιτροπή Beach Handball ως υπεύθυνος
προώθησης και ανάπτυξης με εντυπωσιακό ποσοστό 87.8%! Είναι η 3η συνεχόμενη φορά (από το 2008) που ο Διεθνής Παρατηρητής κερδίσει εκλογική μονομαχία στην EHF!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Κύπριος Πάνος Αντωνίου εκλέχθηκε παμψηφεί Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής.

Ο Γιάννης Καρανάσος δήλωσε: "Η εκλογή μου για 4η συνεχόμενη φορά στα όργανα της ΕΗF είναι κάτι πολύ σημαντικό και αποδεικνύει ότι το ελληνικό χάντμπολ έχει διεθνή ερείσματα και υποστηρικτές. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και ειδικότερα τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή για την στήριξη, καθώς και όλους τους συναδέλφους από τις άλλες χώρες που με τίμησαν με την ψήφο τους"

Ο Γιώργος Μπεμπέτσος από την πλευρά του τόνισε: "Παρόλο που πίστευα ότι αυτή η εκλογική διαδικασία θα είναι πολύ δύσκολη γιατί το μπιτς χάντμπολ τα τελευταία χρόνια έχει ραγδαία ανάπτυξη, λόγω και της επικείμενης ένταξης του στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, εντούτοις ήταν η ευκολότερη. Το ποσοστό προκάλεσε έκπληξη ακόμα και σε εμένα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό η επανεκλογή μου οφείλεται και στις προσπάθειες όλου του ελληνικού μπιτς χάντμπολ που έχει κάνει πολλά βήματα προόδου. Ήταν μια μια πολύ πετυχημένη εκλογική διαδικασία για τα ελληνικά χρώματα, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά και την εκλογή του Πάνου Αντωνίου"

*Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής (στη μέση) με τον Γιώργο Μπεμπέτσο (αριστερά) και τον Γιάννη Καρανάσο (δεξιά)

No comments