Ανακοίνωση Διομήδη για την αποχώρηση Πασσιά και Σαμαρά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Διομήδη για την αποχώρηση Πασσιά και Σαμαρά

Είναι αλήθεια στενάχωρες οι αποχωρήσεις των Σαμαρά & Πασσιά και κυρίως ο τρόπος που έγιναν αυτές. Μας αφήνουν μια πολύ πικρή γεύση στο στόμα και σχεδόν με την πλάτη στο τοίχο, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε ούτε καν το περιθώριο να αντιδράσουμε μεταγραφικά. Όμως οφείλουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα το σοκ, να σταθούμε στα πόδια μας και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί. Το έχουμε κάνει πολλές φορές, θα το κάνουμε άλλη μια.

Το μοναστήρι… θα είναι καλά γιατί έχει εξαιρετικό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Μας εξιτάρουν τα δύσκολα, δεν είμαστε φτιαγμένοι για τα εύκολα. Δεν είναι τυχαία σύμβολο μας ο Λύκος… όσο και αν τον πληγώσεις δεν μπορείς να τον σκοτώσεις! Δεν πεθαίνει γιατί έχει 32 χρόνια ιστορίας, γιατί έχει ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για αυτή την ομάδα, γιατί έχει
μια ολόκληρη πόλη που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Αυτό να το έχουν πάντα κατά νου οι απανταχού "φίλοι" μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, γιατί μόνο σε αυτούς δίνουμε αναφορά, ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί και συνεχίζουμε. Όλοι μαζί το Σάββατο στις 18:00 στη Νέα Κίο, ενωμένοι, για μια νέα αρχή!

Υ.Γ: Σε όλη την ιστορία του ο Διομήδης δεν έδειξε ποτέ μικροπρέπεια και αγνωμοσύνη απέναντι σε κανένα αθλητή του, αυτό δεν θα γίνει και τώρα, παρά την απογοήτευση. Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε και τους δύο αθλητές για την προσφορά τους μέχρι σήμερα στο σύλλογο. Κάπως αλλιώς φανταζόμασταν αυτή τη στιγμή, ειδικά για ένα μεγάλο αθλητή όπως είναι ο Νίκος Σαμαράς, αλλά δυστυχώς η ζωή είχε άλλα σχέδια.

No comments