Ανασύσταση για τον Ιωνικό Νεας Μαγνησίας (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανασύσταση για τον Ιωνικό Νεας Μαγνησίας (βίντεο)

Το ιστορικό σωματείο της Νέας Μαγνησίας Φθιώτιδας, ο Ιωνικός, επιστρέφει στις επάλξεις!

Μετά από την κινητοποίηση που προκάλεσε σχετικό άρθρο του κ. Παναγιώτη Κατσώνη και με συντονισμένες ενέργειες των τελευταίων ωρών , η ομάδα της συνοικίας γυρίζει στο χώρο όπου «γεννήθηκε» και μεγάλωσε, στο γήπεδο της Νέας Μαγνησίας! Ένας χώρος ο οποίος είχε ερημώσει μετά την αποχώρηση των ομάδων μπάσκετ και χάντμπολ για το Χαλκιοπούλειο θα βρει ξανά πνοή.

Μετά από συζήτηση που υπήρξε με τον Γιάννη Μακρή που είχε την «σφραγίδα» του συλλόγου και
την ομόφωνη συγκατάθεση των μελών του Δ.Σ.του ανενεργού συλλόγου ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Μ. ΛΑΜΙΑΣ 2010, συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όλοι μαζί να συνενωθούν και να επανιδρύσουν τον ιστορικό σύλλογο της περιοχής.

Το Handball γυρίζει εκεί που «γεννήθηκε»!

Ο Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας θα ασχολείται αποκλειστικά με το χάντμπολ και το beach handball και θα χρησιμοποιεί ως έδρα το πρώην γήπεδο μπάσκετ και χάντμπολ της Νέας Μαγνησίας. Ένα γήπεδο το οποίο θα φέρει την ονομασία «Γεώργιος Μακρής» ως φόρο τιμής στον αδικοχαμένο τερματοφύλακα του Ιωνικού Γιώργο Μακρή.

O Δήμος Λαμιέων έκανε τις πρώτες κινήσεις εκκαθάρισης του χώρου και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν βελτιωτικά έργα από τους ανθρώπους του συλλόγου και τους κατοίκους της περιοχής. Αυτά θα μεταμορφώσουν στην κυριολεξία τον χώρο που είχε ερημώσει και ήταν ακόμη και σημείο τοξικομανών.

Μεγάλος στόχος το κλειστό ΓΗΠΕΔΟ στη Νέα Μαγνησία!

Στα σχέδια της ομάδας του Ιωνικού Νέας Μαγνησίας Λαμίας το προσεχές διάστημα είναι να εκκολαφθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να δημιουργηθεί ένα κλειστό γήπεδο -το λεγόμενο «μπαλόνι»- που θα στεγάσει την αθλητική νεολαία της Νέας Μαγνησίας και της Λαμίας.

Ο Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας θα λειτουργεί τμήματα χάντμπολ και beach handball από 5 έως… 105 ετών. Ήδη αρκετοί πρώην αθλητές του συλλόγου υποδέχτηκαν την επανεκκίνηση της ομάδας ως χαρμόσυνο μαντάτο και σκοπεύουν να επαναδραστηριοποιηθούν άμεσα, παρέα με τους μικρούς φίλους που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του Ηandball.

Προπονητές του συλλόγου θα είναι σίγουρα ο Ηρακλής Οικονόμου και ο Σωκράτης Τρίγκας ενώ αναμένεται η προσθήκη ενός ακόμη καταξιωμένου στον χώρο του χάντμπολ προπονητή, στο τεχνικό team.

Όσον αφορά το διοικητικό σχήμα οι διεργασίες είναι ταχύτατες, και ο σύλλογος θα πλαισιωθεί με καταξιωμένους ανθρώπους,από την Νέα Μαγνησία, και όχι μόνο, με πάθος και όραμα για το χάντμπολ.


Πηγή: http://lamianow.gr/

No comments