Βασίλης Νικολακόπουλος: "Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βασίλης Νικολακόπουλος: "Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι"

Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράνε τα Βριλήσσια, στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Καφφάτου το Σάββατο θα πραγματοποιήσει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, που προέρχεται από δύο ήττες, ενω στις αρχές της εβδομάδας αντικατέστησε τον προπονητή του. Ο αρχηγός της ομάδας των Βριλησσίων Βασίλης Νικολακόπουλος, δήλωσε για το παιχνίδι:

"Πρόκειται για  ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν τα ως τώρα αποτελέσματά του Λεωνίδα διότι ξεκίνησαν
με πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Άλλωστε τους γνωρίζουμε (όπως και εκείνοι εμάς) μιας και παίξαμε εναντίον τους δύο παιχνίδια στο Κύπελλο ΕΣΧΑ «Φώτης Μπάβας» και μάλιστα προκριθήκαμε με μεγάλη δυσκολία.

Η αλλαγή του προπονητή και τα δύο άτυχα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα θα δώσουν έξτρα κίνητρο στους αντιπάλους μας και εμείς θα πρέπει να παραταχθούμε 100% συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να πάρουμε τους 2 βαθμούς. Εκτιμώ ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος.

Εμείς είμαστε μια ομάδα με νέο προπονητή και με πολλά νέα πρόσωπα. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να δέσουμε και να βρούμε αυτοματισμούς. Μέχρι να γίνει αυτό θα έχουμε κάποιες καλές βραδιές και άλλες που θα είμαστε λιγότερο καλοί. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι. Κλείνοντας θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω τον πολύ καλό μου φίλο Ηλία Αποστολίδη."

No comments