Οι κλήσεις της ανδρών για τα παιχνίδια με το Ισραήλ. Μάλλιος: "Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις της ανδρών για τα παιχνίδια με το Ισραήλ. Μάλλιος: "Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια"

Οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες στο «Σπίτι του Χάντμπολ και στο ΔΑΚ Κιλκίς

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2020 με αντιπάλους τα Νησιά Φερόε και την Κύπρο (13-15/1/2017), η Εθνική Ανδρών θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική Ισραήλ την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Κιλκίς με κοινή ώρα έναρξης 19:00. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της και τα δύο φιλικά παιχνίδια με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Κιλκίς και του ΓΑΣ Κιλκίς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός κάλεσε τους παρακάτω 20 αθλητές: Τσιλιμπάρης,
Παπαδιονυσίου, Κεδέρης, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς (ΑΣΕ Δούκα), Λοίζος, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Νικολαϊδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Τζούφρας (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία).

Η Εθνική ομάδα θα κάνει την πρώτη της συγκέντρωση την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Ευρυδίκη», όπου και θα καταλύσει έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.


Ο πλέι μέικερ Χάρης Μάλλιος μιλάει για την Εθνική Ανδρών και τους αγώνες κόντρα στο Ισραήλ

Οι φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στο Ισραήλ την Τρίτη (Θεσσαλονίκη) και την Τετάρτη (Κιλκίς) είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σμίξουν και πάλι οι αθλητές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτούς που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ένας από τους «λεγεωνάριους» είναι και ο Χάρης Μάλλιος, ο οποίος συνεχίζει στην Γερμανία, απλά σε άλλη ομάδα, αφού πλέον είναι στην Ντάσενμπεργκ. Ο 29χρονος αθλητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με νέο προπονητή και κάποιους νέους παίχτες στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Υπάρχει ο στόχος του EURO 2020 αλλά φαντάζει μακρινός. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Ωστόσο υπάρχει ταλέντο, όρεξη για δουλειά και αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, στήριξη και πίστη. Η εθνική ομάδα οφείλει να ξαναβρεί την χαμένη αίγλη της και οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε για αυτό. Είναι τιμή να φοράς το εθνόσημο και πρέπει να δίνουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτά τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά γιατί η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια προσπαθώντας μέσα από αυτά να χτίσει χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση».

No comments