Παραμένει η θλιβερή κατάσταση στο "Σπίτι του Χάντμπολ" στη Θεσσαλονίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμένει η θλιβερή κατάσταση στο "Σπίτι του Χάντμπολ" στη Θεσσαλονίκη

Μια δυσσάρεστη εικόνα είχαμε για μια ακόμα φορά το Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας ή αλλιώς "Σπίτι του Χάντμπολ". Πρόκειται για το γνωστό πρόβλημα με τη στεγανότητα του γυμναστηρίου, που όταν βρέχει, η οροφή στάζει, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μικρών και μεγάλων. Μάλιστα λόγω της επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου, ματαιώθηκαν δυο αγώνες ηλικιακών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι το πρωί της ίδιας μέρας.

Έτσι για μια ακόμα φορά και για να μην έχουμε τα περσινά γεγονότα με τους τραυματισμούς των αθλητών, επιστρατεύθηκαν οι κουβάδες που στήθηκαν για να μάζευαν τα νερά, να δημιουργούν θλιβερή εικόνα για τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως έγινε γνωστό υπήρξε δαπάνη και
έγιναν κάποιες πρόχειρες επισκευές οι οποίες όπως φαίνεται δεν έλυσαν το πρόβλημα το οποίο παρέμεινε, αλλά σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το πρόβλημα, έγινε πιο έντονο.

Θεωρούμε απαραίτητη την κινητοποίηση της ΟΧΕ ως άμεσα ενδιαφερόμενη για τα σωματεία μέλη της που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τη συγκεκριμένη εγκαταστάση, να αποτανθεί το ταχύτερο δυνατόν στους αρμόδιους φορείς (ΓΓΑ, Περιφέρεια) και να διεκδικήσει πιεστικά την επισκευή και ολική διευθέτηση του προβλήματος, που παραμένει άλυτο εδώ και χρόνια και το κυριότερο θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, μικρών και μεγάλων.

*Οι εικόνα είναι από από το παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΣΕ Δούκα της περιόδου 15/16

No comments