Σ. Σκούφας: "Είναι ανήθικο να μη βοηθάει κανείς μία ομάδα τόσο ιστορική" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ. Σκούφας: "Είναι ανήθικο να μη βοηθάει κανείς μία ομάδα τόσο ιστορική"

Πιάνοντας καλή απόδοση και παίζοντας θεαματικό χάντμπολ ο Αρχέλαος ξεκίνησε με νίκη 34-23 επί του Δια Πολίχνης, τις υποχρεώσεις του στην Α2 και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ικανοποιώντας τους, λιγοστούς  φιλάθλους που βρέθηκαν στο Β’ ΔΑΚ της Κατερίνης. Αίσθηση όμως, έκαναν οι αποκλειστικές δηλώσεις του Σωκράτη Σκούφα στο katerinisport.gr μετά το τέλος του αγώνα:

«Κατ’ αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στην ομάδα του handball, που μόνοι τους από το καλοκαίρι, αλλά και από πέρυσι ακόμα,
κατεβαίνουν και αγωνίζονται χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κανένα. Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και περνάμε όλοι πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά το να μη βοηθάει κανείς μία ομάδα τόσο ιστορική σαν την ομάδα handball του Αρχέλαου είναι ανήθικο. Δεν υπάρχει κανένας κοντά σε αυτήν την ομάδα» τόνισε ο Σωκράτης Σκούφας και συνέχισε

«Σε ότι αφορά τον αποψινό αγώνα, δεν ξέραμε τον αντίπαλο, γιατί ήταν πρώτη αγωνιστική και παρόλο που επιχειρήσαμε να κάνουμε κάποια φιλικά με την συγκεκριμένη ομάδα, αυτοί κρύβονταν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνία».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κοσμίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Παίχτηκε όμορφο handball σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι και το τέλος και αυτό αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ. Φαίνεται ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά, για όλους»

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ημίχρονο ο Αρχέλαος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε γρήγορα μία διαφορά τεσσάρων τερμάτων, την οποία διατήρησε εώς και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (15-11). Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της κι έφτασε εύκολα στο 34-23, χωρίς να υστερήσει κανείς παίκτης.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 34-23
Πεντάλεπτα:  2-1, 4-2, 8-5, 9-7, 11-9, 15-11 (ημίχ.), 19-14, 21-15, 23-18, 27-20, 30-20, 34-23 (τελ)

ΑΡΧΕΛΑΟΣ:  Η. Κοσμίδης, Καραγιάμπας, Τριανταφύλλου 4, Ξεφτέρης 1, Δράντζιος, Ξώνης 4, Ράπτης 4, Εγγλέζος 7, Ρανγκέλοβιτς, Θυμιόπουλος, Χαραλαμπίδης 9, Τερζόπουλος, Τσαβές, Παπανάκος 1, Καϊμακάμης, Β. Κοσμίδης.

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Κοκτσίδης):  Κοέν, Τραϊανός, Χατζηγιάννης, Λυμπούδης 7, Μασούρας, Γ. Μαυρίδης, Τζινέβης 2, Μιχάλης 2, Βιτάνογλου 3, Φ. Μαυρίδης 1, Μακρυγιάννης, Θωμαΐδης 6, Αργυρόπουλος 1, Κιούκας, Μολφέτας

Πηγή: katerinisport.gr


No comments