Σύλλογοι και φορείς εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Τάσου Δανήλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σύλλογοι και φορείς εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Τάσου Δανήλου

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην προέδρου του, Τάσου Δανήλου.

Το ΔΣ του Συνδέσμου θα παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία και σεβόμενο την επιθυμία της οικογένειάς του θα καταθέσει χρήματα αντί στεφάνου στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Παιγνιοθήκη για παιδιά ΑμΕΑ».

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δ. Δημητρούλιας Γ. Τσαγκαράκης
------------------------------------------------------

Ο Πρόεδρος Σωτήρης Μίγκας και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας εκφράζουν την βαθιά
τους θλίψη για την απώλεια του προπονητή, δασκάλου και φίλου Τάσου Δανήλου.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και κυρίως στην σύζυγο του Βούλα Τάκου με την οποία συνεργαστήκαμε επί σειρά ετών στο γραφείο διαιτησίας στην ΟΧΕ.
Το ελληνικό χάντμπολ είναι φτωχότερο μετά από αυτή την απώλεια που μας έχει συγκλονίσει όλους.
Αγαπητέ Τάσο καλό σου ταξίδι

---------------------------------------------------------

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια του Τάσου Δανήλου, ο οποίος υπήρξε από τους πρωτεργάτες προπονητές του Χάντμπολ.

Διακόνησε με την καρδιά του το αγαπημένο του άθλημα και πρωτοστάτησε στην ίδρυση της ομάδας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, κατακτώντας Πρωταθλήματα και Κύπελλα, αναδεικνύοντας παράλληλα πλειαδα διεθνών αθλητών. Διακρίθηκε για την εργατικότητα , την εντιμότητα, το ήθος και το πάθος του για την πρόοδο του αθλήματος μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια του.
Το ΔΣ της ΕΣΧΑ αποφασίσει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του Τοπικού Πρωταθλήματος ΕΣΧΑ Εφήβων καθώς και στους επαναληπτικούς αγώνες της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΣΧΑ Ανδρών «Φ. Μπάβας».

---------------------------------------------------------------

Δήλωση του Νίκου Σωτηρίου για την απώλεια του Τάσου Δανήλου

Ο Δημοσιογράφος της Ομοσπονδίας και επί σειρά ετών φίλος του Τάσου Δανήλου, Νίκος Σωτηρίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αποχαιρετούμε μία εξαιρετική φυσιογνωμία του αθλήματος, ο οποίος πέρα από πρωτεργάτης, διακρίθηκε για την ανθρωπιά του, την τιμιότητα της ψυχής του και το φωτισμένο από χαμόγελο πρόσωπο του. Σφράγισε μια ολόκληρη εποχή. Ήταν ο πατέρας, ο αδερφός και ο φίλος των αθλητών του στον Ιωνικό και οικοδόμησε πέρα από μία χαντμπολική αυτοκρατορία, μια οικογένεια και την αιμοδότησε με το αίμα της καρδιάς του. Απευθύνω ύστατο χαιρετισμό στον φίλο και συναγωνιστή Τάσο. Με το χιούμορ του έδινε έναν ξεχωριστό τόνο σε κάθε επαφή και συνάντηση. Θέλουμε να τον θυμόμαστε με την σπάνια προσωπικότητα του, η οποία θα μείνει αναλλοίωτη στην καρδιά μας. Καλό παράδεισο».

---------------------------------------------------------------

O Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην
οικογένεια του Τάσου Δανήλου για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.
Ο Τάσος Δανήλος υπήρξε από τους πρωτεργάτες του αθλήματός μας και το υπηρέτησε για
σαράντα χρόνια με αγάπη,εργατικότητα και  συνέπεια από κάθε θέση που του εμπιστεύτηκαν
τόσο η ΟΧΕ όσο και τα Σωματεία του αθλήματός μας.
Αγαπημένε μας Δάσκαλε.Στην καινούρια σου κατοικία δεν θα είσαι μόνος.Θα σε περιμένουν να
σε συντροφεψουν οι άνθρωποι τουαθλήματος μας.Ο Φώτης ο Μπάβας,ο Δημήτρης  Δημητριάδης,ο κυρ-Γιάννης ο Δούκας,ο Στέφανος Οικονομόπουλος και άλλοι εργάτες  που
το υπηρέτησαν πιστά.
Καλό κατευόδιο αγαπημένε μας Τάσο.Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα σε σκεπάσει.

---------------------------------------------------------------

Η οικογένεια του Ιωνικού ΝΦ θρηνεί για τον θάνατο του Τάσου Δανήλου, ο οποίος υπηρέτησε τον σύλλογο ως προπονητής (1978-1989) και ως μέλος το ΔΣ του ΑΣ Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του. Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 5:00μμ, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

---------------------------------------------------------------

Η διοίκηση και το τμήμα χειροσφαίρισης του ΑΣΕ Δούκα εκφράζουν εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Τάσου Δανήλου.

Ο Τάσος Δανήλος υπήρξε μια μεγάλη μορφή με τεράστια προσφορά στο άθλημα και έργο που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.

Τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 


---------------------------------------------------------------

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της εμβληματικής μορφής του ελληνικού handball, τον μακροβιότερο προπονητή που πέρασε απ΄όλα τα τμήματα του αθλήματός μας,απο το γυναικείο,το αντρικό και τις εθνικές ομάδες.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένες μας Τάσο, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Σ΄ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για το άθλημα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Ο.Φ.Νέας Ιωνίας

---------------------------------------------------------------

Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Διομήδη εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Τάσου Δανήλου, ο οποίος υπήρξε εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού handball και ένας από τους πρωτεργάτες του αθλήματος. 
Συνέδεσε το όνομά του με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, τον οποίο υπηρέτησε σχεδόν σε όλη τη ζωή του. Η συνεισφορά του όμως στην συνολική ανάπτυξη του αθλήματος ήταν καθοριστική και για αυτό αναγνωρίστηκε ως μια από τις μεγάλες μορφές του αθλήματος. 
Ο Τάσος Δανήλος είχε διατελέσει στο παρελθόν και προπονητής της ομάδας volley του Διομήδη.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

---------------------------------------------------------------

Το Δ.Σ. του Φιλίππου Βέροιας, οι αθλητές, το φίλαθλο κοινό και όλη η «οικογένειά» του εκφράζουν τη θλίψη τους και την οδύνη τους για τον θάνατο του Τάσου Δανήλου, ενός από τους σημαντικότερους προπονητές σε πάγκους ελληνικών ομάδων καθώς και πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Beach Handball.

Ο Τάσος Δανήλος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του ελληνικού χάντμπολ. Τεχνικός ηγέτης του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας (1978-1989) δημιούργησε τη δεκαετία του ’80 μια παντοκρατορία μετατρέποντας τον Ιωνικό Ν.Φ. στην πιο επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών στο χάντμπολ.

Ο Τάσος Δανήλος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στον Κόκκινο Μύλο.

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.


---------------------------------------------------------------

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του «πατριάρχη» του ελληνικού χάντμπολ, Τάσου Δανήλου.

Άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο ελληνικό χάντμπολ το οποίο του οφείλει πολλά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

Κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του!

---------------------------------------------------------------

Ο Α.Ο.Λεωνιδας Αγίων Αναργυρων εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια ενός δασκάλου του Ελληνικού Χαντμπολ που είχε περάσει με μεγαλη επιτυχια και απο την ομαδα μας,ο λόγος για τον Τάσο Δανηλο τα θερμά μας συλληπητηρια στην οικογένεια του και στην ομαδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφειας που ηταν η μεγαλη του αγάπη !!!!;Καλο παράδεισο Δάσκαλε!!!!!!!

---------------------------------------------------------------

Σύσσωμη η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του Ε.Σ.Ν Βριλήσσια Handball εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό του Τάσου Δανήλου. Ο εκλιπών αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού χάντμπολ μιας και ήταν από τους πρωτοπόρους του αθλήματος. Διατηρεί ακόμα τον τίτλο του πολυνίκη προπονητή (7 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 1 Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας) με τον αγαπημένο του Ιωνικός Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας Χάντμπολ. Αποτελεί τιμή μας που τον είχαμε έστω και για μικρό χρονικό διάστημα στις τάξεις του συλλόγου μας.
Καλό ταξίδι Τάσο...

---------------------------------------------------------------

Εμείς στην διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού που γνωρίσαμε τον Τάσο Δανήλο ως αντίπαλοι στις ομάδες που υπηρέτησε το Handball, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την μορφή του τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό,και  ειδικότερα τα βράδια στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα που μετά το τέλος του αγώνα όταν έσβηναν τα φώτα, καθόταν ώρες ατελείωτες μαζί μας .

Καλό παράδεισο δάσκαλε και όταν βρεις και τους άλλους που σε περιμένουν εκεί πάνω να κάνετε αυτό που κάνατε πάντα ,να συζητάτε για το παιχνίδι που αγαπήσατε.

---------------------------------------------------------------

Η ομάδα μας,ο προπονητής μας Νίκος Τσαφαντάκης και όλοι εμείς οι αθλητές του Έσπερου Καλλιθέας, εκφράζουμε την θλίψη μας και τα θέρμα μας συλληπητήρια για την απώλεια του  ΤΑΣΟΥ ΔΑΝΗΛΟΥ!
Ένας άνθρωπος που το όνομα του ήταν χαραγμένο με το άθλημα μας έφυγε απο κοντά μας!
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογενειά του!
Καλό ταξίδι ΔΑΣΚΑΛΕ!
Καλό σου ταξίδι ΤΑΣΟ!!!

---------------------------------------------------------------

Tο πόσο σημαντικός άνθρωπος ήταν ο Τάσος Δανήλος φαίνεται από τις αντιδράσεις του χαντμπωλικού κόσμου και μή, στο άκουσμα της απώλειας του.Χτές χάθηκε μία απο τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του αθλήματος που αγαπάμε και μία από τις σημαντικότερες βάσεις του οικοδομήματος που λέγεται χαντ-μπωλ.Ευτυχώς φρόντισε με τον τρόπο του και με την αγάπη του για το άθλημα να αφήσει κληρονομιά όλους αυτούς που δίδαξε και τους γαλούχησε με το μικρόβιο του πρωταθλητισμού.Είμαστε υπεύθυνοι όλοι εμείς που πήραμε αυτήν την κληρονομιά να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και δυναμη για να ξεπεράσουν αυτήν την μεγάλη απώλεια.ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!! Τα μέλη του ΔΣ του ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ,και ο πρόεδρος ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.


---------------------------------------------------------------

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥ.Δ.Χ.ΒΔ.Ε εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια του Τάσου Δανήλου.

Ο Τάσος Δανήλος είχε μεγάλη και  τεράστια προσφορά στο άθλημα της χειροσφαίρισης  και η συνεισφορά του ήταν καίρια και βασική για την ανάπτυξη του αθλήματος .
Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ιδιαίτερα  στην σύζυγο του Βούλα Τάκου με την οποία είχαμε συνεργασία για πολλά έτη στο γραφείο διαιτησίας της ΟΧΕ..

---------------------------------------------------------------

Σύσσωμη η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του A.O. Θρίαμβος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό του Τάσου Δανήλου. Τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

---------------------------------------------------------------

No comments