Ιστορική η πρεμιέρα με την Πυλαία για το Σεριφάτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιστορική η πρεμιέρα με την Πυλαία για το Σεριφάτο

Το Σεριφάτο συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της ιστορικής του πρεμιέρας  στην Handball Premier ή όπως την ξέρουν οι πιο πολλοί στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα του Αιγίου, μετά την μεγάλη νίκη  στον αγώνα μπαράζ επί της Δράμας’ 86 και την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού χάντμπολ, είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει αυτό το όμορφο «ταξίδι» της.

Το ταξίδι αυτό, το οποίο «συνοδεύεται» από πολλά όνειρα τόσο της ίδιας της ομάδας- όσο και από τον φίλαθλο κόσμο της,  ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (24/9/2016) από το Αίγιο, όπου οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται για την πρώτη αγωνιστική την ομάδα της Πυλαίας. Το ιστορικό παιχνίδι για το Σεριφάτο θα ξεκινήσει στις 18:00 , με
τους φιλάθλους του Αιγίου αλλά και της ευρύτερης Αιγιάλειας να ζουν και να αναπνέουν για το εν λόγω ματς.

Εξάλλου, δεν πρέπει να λησμονούμε πως το Αίγιο σε συλλογικό επίπεδο είχε να δει ομάδα του σε Α΄ Εθνική, εδώ και μισό αιώνα(50 χρόνια) και πιο συγκεκριμένα από την περίοδο 1965-1966, όταν ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που αγωνιζόταν στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα αγωνιστικά, οι «μελανόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα εν όψει της πρεμιέρας ενώ όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αυτό είναι καλό (όπως είναι φυσιολογικό) , με την αισιοδοξία, μάλιστα,  να δηλώνει παρών καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας.

Αν λοιπόν η αρχή είναι του ήμισυ του παντός, τότε το Σεριφάτο, το Σάββατο, με νίκη στο πρώτο του ματς θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό «βήμα» για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το κυριότερο ωστόσο είναι να ευχαριστηθεί η ομάδα αλλά και ο κόσμος το ιστορικό ταξίδι που έρχεται και  με περηφάνια η  ομάδα, αφού τα φόντα τα έχει,  να αντιμετωπίσει  την νέα πρόκληση που είναι προ των πυλών.

aigioallsports.gr

No comments