Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Χιλιώτης Δράμα 86 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Χιλιώτης Δράμα 86

Μετά από 10 χρόνια μεγάλης προσφοράς στον ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 ο Σάββας Δεμερτζίδης εξέφρασε την επιθυμία να σταματήσει από προπονητής του Ανδρικού τμήματος λόγω κόπωσης και αυξημένων υποχρεώσεων. Ένα μήνα πριν από το μπαράζ ο Δραμινός τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει αλλά να παραμείνει στον σύλλογο ως βοηθητικό στέλεχος. Η πραγματικότητα  είναι ότι τα τελευταία τρία χρόνια ο σύλλογος δούλευε σκληρά, έφτασε στην Α1 και δύο χρονιές μόνο με τους δικούς του αθλητές χωρίς μεταγραφές (παραχωρώντας μάλιστα τους καλύτερους παίκτες του, Σάββας Σάββας-Παπαδόπουλος Αδάμ- Τουνγκελίδης Ευγένιος) έφτασε μια ανάσα από την άνοδο.

Ο σύλλογος εξάντλησε κάθε δυνατότητα ώστε ο έμπειρος τεχνικός να παραμείνει αλλά η απόφαση ήταν ανειλημμένη και έπρεπε να γίνει σεβαστή.  Έτσι προχώρησαν οι συζητήσεις με τον αθλητή αλλά
και για πολλά χρόνια προπονητή στις αναπτυξιακές ηλικίες  του συλλόγου Αθανάσιο Βαλαβάνη και συμφωνήθηκε να αναλάβει πρώτος προπονητής του ανδρικού και του παιδικού τμήματος που ήδη είχε. Συνεργάτης του σε αυτή την δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο θα είναι ο Στέφανος Χατζηνικολάου ο οποίος για 20 χρόνια υπηρέτησε το Δραμινό handball είναι υπόδειγμα ήθους και την φετινή περίοδο κρέμασε τα παπούτσια του. Ο Σάββας Δεμερτζίδης παραμένει συντονιστής των τμημάτων ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Θόδωρο Τογανίδη.

Δηλώσεις:
Σάββας Δεμερτζίδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο και να παίζει όμορφο χάντμπολ, εύχομαι στους αθλητές υγεία και πολλές επιτυχίες είναι σε καλά χέρια, όσο για τους προπονητές της ομάδας μας καλή δύναμη και να φτάσουν την ομάδα ψηλότερα από ποτέ.
Αθανάσιος Βαλαβάνης: Θα παλέψω σκληρά αυτή την δύσκολη στιγμή να ανταποκριθώ.

No comments