Χατζηιωάννου: "Η Νέα Ιωνία δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν εντός και εκτός Ελλάδος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χατζηιωάννου: "Η Νέα Ιωνία δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν εντός και εκτός Ελλάδος"

Εμπλοκή στην μεταγραφή της Λαμπρίνας Τσάκαλου στην γερμανική Bad Wildungen Vipers προκύπτει τις τελευταίες ώρες, καθόσον όπως φαίνεται η διεθνής πλέι μέικερ έχει συμβόλαιο με την Νέα Ιωνία έως τον Δεκέμβριο του 2017! Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα η Bad Wildungen Vipers πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την Νέα Ιωνία για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή με την 23χρονη αθλήτρια να βρίσκεται ήδη στην Γερμανία για την προετοιμασία της ομάδας.


Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΦΝΙ Παντελής Χατζηιωάννου δήλωσε στο sport-fm.gr: «Η ομάδα μέσα σε αυτό το απαξιωτικό κλίμα για το άθλημα, έχει αναπτύξει νοοτροπία συνέπειας και επαγγελματισμού, συστατικά απαραίτητα ώστε οι αθλήτριες να νιώθουν ασφαλείς οικονομικά και
ιατροφαρμακευτικά. Η πολιτική του συλλόγου βασίζεται στην σύναψη συμβάσεων με τις αθλήτριες, αφού είμαστε σίγουροι ότι θα εκπληρώσουμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας αλλά ταυτόχρονα θα διασφαλίσουμε τη συνοχή, τη λειτουργιά και τα συμφέροντα του συλλόγου μας. Άλλωστε γι αυτό τον λόγο και οι αθλήτριες, μας εμπιστεύονται και δεσμεύονται με την υπογραφή τους.
Η Λαμπρίνα λοιπόν έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, στο οποίο περιλαμβάνεται ρητά ρήτρα αποδέσμευσης και το οποίο είναι κατατεθειμένο στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή Ομοσπονδία, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διαδικασίες. Για το λόγο αυτό μάλιστα και πολύ σωστά, η ΟΧΕ αρνήθηκε να εκδώσει το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής, προς την Γερμανική ομοσπονδία.

Ο σύνδεσμος του μάνατζερ της στην Ελλάδα, μας ανακοίνωσε ότι η γερμανική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει την ρήτρα αποδέσμευσης και επιθυμεί να αποκτήσει την αθλήτρια ως ελεύθερη, γεγονός για το οποίο ο σύλλογος μας δεν πρόκειται να συναινέσει. Η Νέα Ιωνία δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν εντός και εκτός Ελλάδος. Περιμένουμε τον σύνδεσμο, τον εκπρόσωπο, την γερμανική ομάδα εφόσον επιθυμούν πραγματικά την Λαμπρίνα, να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο τον οποίο ανήκει μέχρι το Δεκέμβριο του 2017, ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, που θα διασφαλίσει και το συμφέρον του συλλόγου που επένδυσε και την ανέδειξε».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

No comments